Poradňa a diskusia

Veľké množstvo ľudí sa stretáva s rovnakými problémami, nejasnými situáciami či konfliktmi. Z tohto dôvodu sa zameriam predovšetkým na otázky, z ktorých bude mať osoh väčší počet ľudí. Ak si neviete so svojimi problémami rady a zbytočne zaťažujú Vás život, ste na správnom mieste a môžete sa na mňa obrátiť. Otázky môžu byť položené pod menom či prezývkou, ktorú si určíte, no pozor deň a čas narodenia musí byť skutočný!
Celkový rozbor si vyžaduje dlhší čas, v prípade ak potrebujete pomôcť s partnerským vzťahom, zdravotnými komplikáciami či celkovými karmickými záležitosťami, máte možnosť osloviť ma na osobnú konzultáciu.

383 Comments

  1. gabika píše:

    Dobry den pani Hajnalka, ekzem trapi obcas ludi, praca v zdravotnictve je narocna, sama dezinfekcia a cely den rukavice na rukach v ambulancii,.no aj tak obcas vznikne „skaredy ekzem na prstoch ruk a z vyterov na koznom zaznelo -stafylococus aureus zlaty a stafylokok. Aky mate prosim Vas nato nazor? Kde sa to da chytit ked je clovek cely den v rukaviciach a da sa to vyliecit aj bez antibiotik? Ci su nevyhnutne ?Dakujem .

  2. Anna píše:

    Dobry den pani Hajnalka, chcela by som sa spytat na Vas nazor na na domacu zazvorovicu. Jedna sa o zazvor namočeny v alkohole, mede a citrone. To sa necha vyluhovat a potom sa pije večer 1 kališek. Udajne je to vynikajuca ochrana proti prechladnutiu, chripke a.td., je to pravda a možu ho pit všetci. Dakujem. Anka.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Na tema zazvor citrón som sa niekoĺkokrát vyjadrila na mojej fb stránke. Na posilnenie imunity je zázvor vyborný. Pije sa z neho čaj ale len ráno , nakoĺko je tzv ohnivý. Pitie, uzivanie zázvoru večer môže spôsobiť nespavosť.
      Citrón má uplne opačnú povahu. Ochladzuje a sťahuje. Takže k sebe neidú. Uživanie zázvorovo citrónového nápoja spôsobuke u žien výtoky a zápaly močoveho mechúra.

  3. gabika píše:

    Dobry den, ako sa prosim Vas zachovat pri najdeni malej bankovky na zemi? Asi sa to stalo uz kazdemu ze obcas nieco najde na zemi. Ake je to prosim Vas znamenie z “ vesmiru“? Vziat ju a darovat bezdomovcovi? Pri prechadzke sme pri velkosklade pred branou videli na zemi 5 eur, nevzali sme ich s tym ze si to mozno najde na druhy den zamestnanec, ktoremu mozno vypadli. Urobili sme spravne? Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, pokiaľ vidíte že niekomu vypadla, stratila, našli ste ju v bankomate tak samozrejme treba ju vrátiť. Netreba zabúdať nato že vždy naozaj vždy sa všetko vráti a to dvojnásobne. / keď vedome nevrátite, oklamete tak stratíte minimálne 2 x toľko/ . Ak si ju nájdete len tak , nikde nikoho, nikto sa nehlási tak si ju zoberte a poďakujte sa vesmíru za dar.

  4. Patrik píše:

    Dobrý deň

    Posledné 2 roky sa trápim vo finančnej oblasti. Môj dátum narodenia: 19.07.1984. Viete mi povedať, čím to môže byť spôsobené?

  5. gabika píše:

    Dobry den pani Hajnalka, hovori sa, ze ak sa ludia navzajom stretnu maju sa nieco jeden od druheho naucit. Ja veci, ktore robim pre rodinu- domacnost, berie moj muz ako samozrejmost, ziadna pochvala uznanie, skor kritika este, on nepomaha, umyt riad hoci len po sebe. Kdeze. Ma nato odpoved to je zenska praca. atd.. Ak on potrebuje pomoc, ocakava ju odo mna, ak nahodou spravim chybu ja a potrebujem pomoc povie porad si sama, alebo aj niekedy pomoze, ale aj s velkou prednaskou ze som urobila chybu. Co sa mam od neho naucit kedze som ho stretla? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Gabika. Váš partner Vás uči ako nastaviť hranice druhým. Čim viac ustupujete tak tým viac vás bude sekirovať. Do tej doby pokial mu nenastavite hranice. Keď si nevážite samu seba, robite zo seba “ handru“ tak on nemá úctu voči vám. Keď budete dobrá k sebe tak už nebude útočný. / jeho duša už splnila ulohu, už vás naučil to čo ste mali pichopiť a naučiť/

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobrý deň, táto služba je len na všeobecné informácie. Velmi rada vám urobim osobný rozbor kde sa dozviete prečo vám unikajú penuaze. Objednajte sa prosim na osobný horoskop. Info v cenniku na web alebo na fb stránke

  6. Ela píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,
    chcela by som sa spýtať na včerajší dátum 22.10.2020, pretože v ten deň mal úraz môj blízky priateľ. Chcel očistiť fasádu na dome, skoro celý dom očistil a v jednej chvíli sa mu spôd nôh stratil rebrík a spadol z skoro 3 metrovej výšky. Zlomil si ľavú ruku, zápästie na 3 miestach. Museli mu to operovať. A ešte má zlomený nos a udrety hrudník. Dátum narodenia: 8.4.1951, čas neviem. On je aktívny človek, veselý, šťastný, ničoho sa nebojí. Prečo musel zažiť takýto úraz? Veľmi ma to prekvapilo. Neviem, či potrebujete aj môj dátum narodenia. Radšej Vám napíšem: 8.1.1978, čas 21:30.
    Ďakujem za Vašu odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, váš známy má v sebe hnev na ženu /nemusi to byť partnerka /. Ten hnev sebe dlho potláčal. Jeho telo už musel uvolniť tú nahromadenú energiu.

    • Andrea píše:

      Dobry deň p.Hajnalka, co moze znamenat nasledujuci sen, ze mi zomrela moja mama, ktora je ziva a hned na to zomrel aj moj otec, ktory je zosnuly. Neviem, ci si dobre pamatam, stalo sa to v jeden den, alebo den po dni. Mala som z toho divny pocit, prebudila som sa. Dakujem. Moj datum narodenia 23.4.1974, moja mama 21.6.1952

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Andrea. Mama by sa mala zmeniť. Žije pre druhych v tom vidi zmysel života, ale pre ňu to je cesta fo záhuby
        Mama sa má naučiť žiť pre seba.

  7. gabika píše:

    Dobry den pani Hajnalka, existuje prosim Vas konkretna pricina ci duchovna ci ina preco zeny dostanu hnisavy zapal Bartholiniho žľazy? A u niekotrych zien sa to vraj moze zopakovat az 2 ci 3x? Dakujem za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Gabika čisto nespravna strava. Nehladajte vsade duchovne priciny niekedy trena byt aj pro zemi.

      • Dana píše:

        Dobrý deň Hajnalka, prosim vas čo môže byť za opakujúcimi problémy s ľavou nohou?
        Kedysi vystreľovali bolesti z krížou do ľavej nohy, potom sa natrhla achilovka, potom som padla na koleno a naštiepla si holennú kosť, potom som spadla na ňu z rebríka a trieštivá zlomenina, vozik. 3 operacie a v dnešnej dobe už totálna endoprotéza v polke nohe … čo ma to má naučiť prosím, dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, zdravotné konzultacie robim individualne, nakolko tých príčin môže byť niekoĺko

  8. Helka píše:

    Dobry den p. Hajnalka,
    Vsetko zacalo asi cca 2 roky dozadu, tym, ze som sa budila asi 2 tyzdne v kuse o 3:33 pravidelne, nasledne som zacala vidiet rovnaky cas vzdy ked som sa kukla na hodinky a vidim to do dnes(11:11,21:21,19:19 atd)
    a tak isto rovnake SPZ 333,111,999 vzdy ina kombinacia…nekukam na auta a nehladam rocnake cisla ale mam take tiche nutkanie,ze-aha tam sa kukni na to zlte auto- a potom ked sa kuknem su tam rovnake cisla..doma ked si nastavim mikrovlnku a ruru na rovnaky cas, tak po nejakom case ked sa tam motam sa mi cas sam od seba posunie o 2 minuty..rovnako aj v praci ked nieco riesim pc zamrzne,nieco nefunguje,akonahle zavolam niekoho a sadne si k tomu iny clovek a ja sa vzdialim vsetko funguje, a zas sa priblizim a nefunguje..uz si pripadam jak blazon niekedy.Niekedy v noci ked meditujem mam pocit ze tam niekto je so mnou,neni to zly ani dobry pocit len proste viem,citim niekoho energiou ze tam je,raz sa mi stalo ze doslova niekto na mna dychal,ale tiez nebala som sa nic,bola som v klude ale nerozumela som co to je,potom sa mi stalo, ze pocujem doslova ako mi cinkne telefon a led kuknem tak nic,ako ma niekto oslovi z terasy do domu krstnym menom a ked sa pozriem ze kto ma navstivil nikto tam nie je..Nasledne som mala aj take stavy ze ma chytil akoby spanok ale taky ze pri nom vnimate z casti,nespite uplne kde som mala zablesky zivych obrazov (cele to trvalo asi 10 sekund)napr.videla som male okno s mrezou v nejake vezi,potom biele dvere s cislom 7,samu seba v zrkadle (samozrejme kazde v iny den)nasledne pride taky akoby pocit zlaknutia,prevrati sa mi zaluzok,zimomriavky,taky silny pocit tlaku/vcucnutia jak keby ste sli dozadu na kolotoci a preberiem sa…vobec neviem ako si to mam vysvetlit..momentalne to preslo, ale teraz prezivam pocity ze mi uplne hori telo,mam pocit ze by ste mohli opekat slaninu na mne,hlavne to citim v rukach ked ich dam v päst je jak keby som ohen drzala+jemne brnenie a ked si zmeram teplotu ze ci nahodou nie som chora, tak teplota ziadna. Neviem ako si mam tieto ,,priznaky,, vysvetlit. Je ich viac, niektore sa opakuju,niektore uz nie ale pribudaju stale novsie a novsie a hladam vysvetlenie,len neviem kde mam poriadne hladat a..ci ma niekto strazi,alebo snazi skontaktovat alebo ma vo mne vnutorne nieco deje/prebudzam sa,neviem..prosim poradte mi. Dakujem Vam pekne
    Helena 13.9.1990 ( cas presne neviem asi asi okolo 4-5 rano )

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Beata. Niekde vo svojom zivote stagnujete a vesmír vám dáva znamenie aby ste sa pohli.
      Čím viac sa vam do tej zmeny nechce tak tým častejsie chodí to upozornenie.
      Porozmýslajte čomu sa bránite .

      • Helka píše:

        Pani Hajnalka, neviem ci ste to odpovedali mne ale ja sa nevolam Beata. Ak ste odpovedali mne a je to len preklep, tak nemam pocit ze by som sa niecomu branila, prave naopak, to mozno bolo pred tymi znameniami ako teraz, lebo teraz som stastnejsia,pokojnejsia,viac veci mi vychadza a mam pocit ze ma to smeruje ,,niekam,,po spravnej ceste, len neviem kam presne. Nebranim sa nicomu,nechavam vsetkemu volny priebeh a idem s prudom zivota na nic silou netlacim ani sa nebranim zmenam ktore prichadzaju ako kedysi. Za tie dva roky som sa zmenila viac nez dost a k lepsiemu,pozeram sa na vsetko inak ako predtym,cize neviem presne v com stagnujem a branim sa,lebo tento pocit vobec nemam prave naopak. Dakujem Helena.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Helka odpovef bola pre Beatku

    • Rea píše:

      Toto isté som mala aj ja 🙂 Si svetelný pracovník 🙂 A myslím že si prebudená…
      Tvoj účel je pomáhať(ako)? To už musíš zistiť sama. Jednoznačne ti držím palce 🙂

  9. Beata píše:

    Pani Hajnalka, vedeli by ste mi prosim Vas poradit? Moj manzel 27.08.1983 ma po mojej svokre „zdedene“, ze sa mu tvoria po tele tukove hrcky. Zaujimalo by ma aka je duchovna pricina tohto problemu resp. je to nejaka karma rodu? Dakujem pekne

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, určite sa nejedna o rodinnú karmu. Zdravotné problemy riešim individuálne. Ak máte zaujem tak nech sa páči, objednajte sa na zdrav.poradenstvo. chyba bude v stravovaný a nie v hlave či v karme.

  10. Beata píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka, mám otázku,dá sa vyliečiť crohnova choroba?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, áno dá sa. Zdravotné problémy rieším osobitne. Treba aa objednať na konzultáciu.

  11. Andrea píše:

    Dobry den pani Hajnalka, poslednu dobu pozorujem co sa mi v zivote stale opakuje a dnes som zistila ze som si opat zabudla nabijacku na pocitac vo vlaku a vela krat niekde nieco zabudnem alebo nestihnem vlak/zmeskam lietadlo. Takisto sa mi stale opakuju pokuty za parkovanie auta. Viete mi prosim poradit s cim to ma suvislost a co by som mala na sebe zmenit? Dakujem pekne za odpoved!

  12. gabika píše:

    Dobry vecer pani Hajnalka teraz na nov som zapalila sviecku. Dnes som isla so syncekom po meste, dole su obchody a hore neviem ci su byty alebo neobyvane nejake priestory, nesli sme uplne pod budovou ale asi v strede chodnika, zrazu zvrchu z okna vyletelo zeliezko asi 15 cm dlhe, ktore sa pouziva na spevnenie niecoho napr pri nabytku -komode to zeliezko. dopadlo pred nas asi pol metra. zlakla som sa lebo to mohlo spadnut na hlavu bud mne alebo syncekovi. pred obchodom dole stali dvaja mladi ludia a vravia davajte pozor a oni tam stali dalej aj tak, Pozrela som sa hore a v okne stal muz, ale neviem ci to bol bezdomovec alebo nejaky robotnik.. Naco si mame davat pozor? , je to len nahoda? dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň. Potlačená agresivita spósobila skoro nehodu. Tentokrát to bolo len upozornenie, tak zmente svoj postoj čim skôr. Kludne si povedzte každému to čo skutočne cítite.

  13. Andrea píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,
    som Vašou klientkou ohladne problémov so ženskými organmi, Na vašej stránke som čítala ohĺadne rodinnej karmy, tak by som sa Vás chcela opýtať, prečo sa v našej rodinne opakujú problémy so ženskými orgánmi, hlavne z maternicou. Ja mám problémy, moje dve babky mali problémy, moja mama, teta a takisto sú rozvedené. Vopred ďakujem!

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Problémy zo ženskými orgánmi zmamená agresivitu na mužov. Vzniklo to cca 4- 5 generacii do zadu
      Preto vo vašej rodine sú silné ženy ale chlapy sú slabší. Ženu/ ženy / to vnútorne hnevá a odskáče si to maternica. Získajte naspáť svoju ženskosť.. Nič neriešte na miesto partnera, neťahajte ho. Dajte mu čas a priestor aby sa mohol realizovať ako chlap.

    • Dominika píše:

      Dobry den chcem sa spytat na jednu vec odkedy som zacala podnikat zo sportom mam vela neprajnikov. A z vela ludmi som tym padom v konflikte. Predtym sa mi to nedialo len ked som zacala celkovo pracovat z cim to suvisi? Na skolach som mala dobre medziludske vztahy ale v praci bohuzial nie.

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobrý deň, forum slúží.len na všeobecné otázky
        Ak máte záujem riešiť svoje problémy som mnou tak nech sa páči onbjednajte sa na osobnú konzultáciu.

    • Dobry vecer pani Hajnalka,
      rada by som sa spytala ohladom mojich snov, kde sa opakovane vyskytuje jedna a ta ista osoba ( moj kamarat ). Trva to uz zhruba rok, minimalne 1 az 2x do tyzdna sa mi s nim sniva. Sny su sice pozitivne, velmi zive, ale v snoch tvorime par, smejeme sa spolu, chodime po svadbach, vyletoch. A ja som zadana takze ma to trosku desi. Netusim, co mi Vesmir chce takto povedat.
      Vopred velmi pekne dakujem. Pekny vecer.

    • Margita píše:

      Margita, 3.11.1974
      Dnešný nov vraj nám mám niečo naznačiť, napovedať prostredníctvom znamení, ktoré sa v tento deň udeju.
      Písali ste,že Vám môžeme napísať, ak si nebudeme vedieť vysvetliť, čo nám naznačujú. Tak by som Vás poprosila. Prišla som do miestnosti ,kde boli ešte ďalšie 3 osoby a keď som začala s nimi hovoriť, z ničoho nič spadlo do umývadla zrkadlo, ktoré viselo na stene. Ďakujem za odpoveď

    • Anka píše:

      Dory den pani Hajnalka, chcem Vas poprosit, aky je Vaš nazor, popripade skusenosti s lanovym olejom. Je skutočne taky vynimočny pre zdravie,ako sa o nom piše, alebo može aj uškodit. Dakujem Anka.

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Neexistuje.superpotravina. To co je pre niekoho liekom tak pre niekoho môže byť jedom. Ĺanový olej je super, ale nie pre osiby ktoré majú slabú slezinu.či obličky nakoĺko lanový olej zahlieňuje.

  14. Sofia píše:

    Dobrý večer , Pani Hajnáčka prosím vás ak viete poradiť . Ja žijem v cudzine a mama má chodí každý rok navštíviť na 4 mesiace . Každý rok sa nám stále opakuje tá istá hádka . Stále som ja tá chybná a najhoršia. Všetko čo robím je zle . Zle Varím, deťom nedávam lásku A o mamu sa nestarám atd . A keď už vybuchnem tak Som údajne aj agresívna. Každý rok mame to iste. a keď sa dobre pohádame je kľud na další rok . Ja už nevládzem a zanevieram na celu rodinu . Už radšej ani nerozprávam ,a aj to je zle . na druhej strane my je mami zase ľúto . Ako to zmeniť , ak sa to dá zmeniť . Vopred ďakujem .
    Môj dátum narodenia 25.7.1977

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, ce forum odpovedam len na otazky vseobecbeho charakteru. Ak potrebujete rozobrat vztah s mamou tak sa prisim objednajte ns konzultaciu
      .Dakujem

  15. Elena elena píše:

    Dobrý deň prajem. V našej rodine sa opakujú sebevrazdy

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer, vo vašej rodine sa opakuje pocit krivdy a ĺutost. Treba vedome pracovať na ich odstráneni a tým pádom sa vaša rodinná karma vyčistí

  16. Katarina píše:

    Datum narodenia 8.9.1975. Pochadzam z rodiny, kde sme 4 deti, pricom ja som najmladsia. Opakuje sa medzi nami rozvodovost. Pricom najstarsia sestra a ja sme rozvedene 2x. A taktiez mam za sebou vela neuspesnych vztahov. Teraz tvorim rodinu s partnerom a mojimi 3 detmi, ale uvedomujem si moju panovacnost a ziarlivost… pracujem na sebe, ale vysledky su minimalne…. prosim o pomoc. A tiez radu, preco sa karma rozbodovosti vyskytuje v nasej rodine. Dakujem krasne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobry deň, tu dostanete odpoveď na karmické zaťaženie rodiny. Ak máte zayjem o podrobný rozbor, potrebujete sa usmernit tak sa prosim objednajte na vyklad.
      U vás v rodine je KARMICKY agresivita na moralku. Tym ze neviete prijat nespravodlivost tak si to pritahujete do rodiny aby ste sa naucili ho prijimat. Po jeho prijati sa vam nebudu stavat nespravodlive veci.

      • Peter píše:

        Dobrý večer, p. HAJNALKA. V našej rodine sa opakujú psychické problémy, ktoré končia alkoholizmom. PETER.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň, u vás v rodine sa opakuje strach z odmietnutia. Zvyšte si svoju sebahotnotu a ste vonku z karmického kruhu.

  17. Anna píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka, co to znamena, že stale na kočíku sa robí defekt na kolesách -striedavo raz na jednom, ked sa opraví, potom sa zas na druhom urobí Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Anna,vo vašom živote je stagnácia. Stojíte na jednom mieste a nechce sa vám urobiť zmeny. Pritom tie zmeny by boli pozitívne

      • Katka píše:

        Dobry vecer ,dnes presne o 20:00 nam s vianocneho stromceka spadla gula a rozbila sa.nik sa ani pocas dna nechytal stromceka a ozdob. Jedna sa o stromcek mojich rodicov.dakujem pekne za odpoved.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň. Bolo to znamenie z druhého sveta.. Nezaoberajte sa s maličkosti. Život je krehý a preto ho treba žiť naplno.

  18. Mária píše:

    Pozdravujem pani Hajnalka, čo môže byť príčinou keď sa vytvárajú kurie oká.
    Mária

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, zdravotné problemy riešim len cez osobnú.konzultáciu

      • Andrea píše:

        Dobrý deň p. Hajnalka, obraciam sa na Vás s otázkou: „Už druhý krát v krátkom čase sa mi stalo, že som v kuchyni rozbila tanier. Prvý krát sa rozbil na veľké kusy, druhýkrát sa rozbila iba malá časť, ale celý tanier je stredom prasknutý. Prosím, čo mi tým chce Vesmír povedať? (okrem toho, že mám byť v kuchyni šikovnejšia). Môj dátum narodenia je 23.4.1974, (čas narodenia neviem presne, ale vraj niekedy o 1h v noci). Ďakujem veľmi pekne za výklad.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Vesmír vás upozorňuje na prilišné lipnutie na ludoch a na veciach. Máte nechuť ku zmenám.
          Skúste menej riešiť, menej sa viazať a potom nebudú ani tie pohromy.

          • Andrea píše:

            Ďakujem za odpoveď…môžem ešte otázku? Prílišné lipnutie na ľudoch znamená na blízkych, alebo ľudoch všeobecne? Znamená to zamerať sa viac na seba, nestarať sa o iných?

            • Hajnalka Szucsova píše:

              To znamená že neočakávajte. Budte samostatná.Doprajte sebe. Nepreźívajte niečo čo sa vás netýka.

              • Andrea píše:

                Dobry den p.Hajnalka, chcem Vas poprosit opat o radu…stava sa mi hlavne v praci, ze stroje, pristroje, rozne zariadenia v mojej pritomnosti prestavaju fungovat…akoby sme neboli kompatibilny…co to znamena?dakujem. Andrea 23.4.1974

          • Bibiana Mihaliskova píše:

            Dobrý deň prosím vás ako zistím rodinnu karmu ,u mňa sa opakuje bolesť krížov ,blokovanie SI kĺbu ďakujem

  19. Eva píše:

    Dobry den pani Hajnalka,
    rada by som sa spytala na dceru ner.18.1.2017.Oproti inym.detom je hodne ustrachana, bojazliva, boji sa napr. zvukov pily, kosacky, zijeme na dedine.Beriem to tak, ze to je jej temperament a ze to ma svoj cas alebo to pochadza od nas rodicov? Robime niekde chybu?Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, v úvode je napisané že zdravotný stav cez fórum neriesim. Tam VŽDY treba osobnú konzultáciu. Bez toho vám poradit neviem.

  20. jana píše:

    Dobrý deň prajem, mala by som na Vás jednu otázku,už ste mi dva-tri krát vykladala a bola som veľmi spokojná. Chcela by som sa len pre svoju zvedavosť spýtať na toto: Ked ideme s manželom do reštaurácie, kaviarne ci cukrárne vždy sa okolo niekde naokolo /nie u nás/rozbije pohár ale doslova vždy…..už sa na tom doslova v úvodzovkách zabávame že to kam vstúpime vždy sa rozbije pohár -poháre……Neviete náhodou prečo je tomu tak. Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň. Porozmýšlajte čoho sa držíte,čo.nechcete pustiť. Súvisí to s rodičmi.

      • Ria píše:

        Dobrý den pani Hajnalka, reagujem na Vas status ohľadom vzťahov v rodine. U nas sa opakovali rozvody, rozchody. Aj ja som sa pred mesiacom rozisla s partnerom , mali sme 10 ročný vzťah….zaujímalo by ma, kde je problém. Ďakujem Ria Cibulkova

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Vo vašej rodine je pýcha. Pracujte s pýchou. Ak máte záujem podrobne si to rozobrať tak sa móžte objednať na výklad.

  21. Anna píše:

    Dobrý večer pani Hajnalka, dá sa zabraniť autonehode, existuje nejaka ochrana k odvráteniu? Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      A odkial viete že hrozi niekomu autonehoda?
      Celkovo : keď sa niečo deje tak to má svoju príčinu. Keď neodstránime príčinu tak vesmír nás bude stále upozorňovať. Akonáhle zmeníme pistoj k danej veci tak nás nič a nikto neohrozí

      • Lu píše:

        Dobry den Hajnalka, som Lubica (27.11.1989)chcem sa vas opyata je to sice osobny problem,ale myslim,ze sa v tom najde aj niekto iny… dlhodobo mam problem s travenim a zo zapchou a samozrejeme hemoroidy..ale v posledny cas sa to stupnuje..pri konecniku sa mi urobil vred a dlho sa hojil

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň, poradenstvo v oblasti zdravia robim výlučne individyálne. Každý z nas je iný. Pidĺa TČM nič nie js rovaké. Len taká obyčajná zápcha má 16 rózných príčin. Móžte mi napisať že z čoho to máte? Asi ťažko ,lebk keby ste vedeli odpoveď tak mi nepíšete. Keďže bez konzulťácie neviem príčinu tak anj odpoveď vám neviem dať. Ak máte záujem o osobnú konzultáciu tak nech sa páči rada vám vyhoviem.

        • Monika píše:

          Dobrý deň, p. HAJNALKA, chcem sa spýtať na opakujúce situácie v rodine, týka sa to mňa, teraz aj mojej neterky predtým babky, mame problém zapadnúť medzi ludi, vždy sme tie ktoré vytrácajú v dave, alebo sú viac viditeľné, kolektív nás tiež moc neprijal, Keď nieco chceme musíme o to bojovať, a niekedy aj tak to co sme chceli nedosiahneme. Monika, Hlohovec.

          • Hajnalka Szucsova píše:

            Monika, nebojujte. Ziadnu vojnu wste nikto nikdy nevyhral.
            .vaša rodina ma karmu na keivdu. Ked prestanete vnimať krivdu.ako pohromu tak sa jej zbavíte.

  22. Margita píše:

    Dobrý deň, pani Hajnalka!
    Už 21 rokov bývam v dome, ktorý patril manželovým starým rodičom. Dom sme si prerobili, neskôr sme vybudovali aj podkrovie.. Problém je v tom, že vždy mám zvláštne pocity, keď tam idem, neviem to popísať, je to niečo ako úzkosť, strach. S domom súvisí aj sen, ktorý sa mi často opakuje – presťahujeme sa do iného mesta, v ktorom nikoho nepoznám, neviem si tam zvyknúť a navyše kúpime tam starý dom, ktorý je na konci ulice blízko nejakého potoka a má na vonkajšej zadnej stene veľkú prasklinu, ktorá sa ťahá od základov až pod strechu. Bojím sa tam bývať, mám strach, že sa dom zrúti. Vždy sa zobudím veľmi znepokojená. Neviem, či dom symbolizuje rodinu a vzťahy v nej. Veľmi by som Vám bola vďačná, ak by ste mi vedeli objasniť, čo tento sen znamená. Môj dátum narodenia: 3.11.1974.
    Ďakujem a prajem Vám všetko dobré.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Margita, problém vidím vo vašej minulosti. Držíte sa niečoho. Je tam strach odpustiť, strach pohnúť sa ďalej. Je načase to zmeniť.Držím vám palce. Ste silná žena, dáte to , len si musíte viac veriť

      • Margita píše:

        Hajnalka , ďakujem za Vašu reakciu aj povzbudivé slová . Teraz si síce neviem spomenúť na to, komu by som mala odpustiť … nik mi neublížil tak, že by som vo svojom srdci prechovávala hnev alebo nebodaj nenávisť. Budem pátrať v ďalekej minulosti. Prajem Vám všetko dobré.

  23. Margot píše:

    Dobrý deň, Hajnalka!
    Dátum narodenia: 3..11.1974. Už niekoľko dní pociťujem súčasne bolesť v ľavom členku a ľavom zápästí. Od členka to vystreluje do prstov. Neutrpela som žiaden úraz, ani od nejakého presilenia to nebude. V spomínaných miestach cítim kŕče. Čo môže byť príčinou? Ďakujem a prajem Vám pekný deň.

  24. Goldin píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,

    môj 4 ročný syn mi s plačom nadránom povedal, že sa mu snívalo, že mi vypadol zub a on sa veľmi sa bál. Dosť nezvyčajný sen pre 4 ročné dieťa. V poslednej dobe síce rieši, že jeho starším kamošom padajú zuby…tak neviem, či je to len kvôli tomu, alebo to niečo znamená.
    Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, nemusíte mať strach,nič mu nehrozí. Syn má strach z odlúčenia. / škôlka? / Treba sa s ním o tom porozprávať a on získa istotu a uz nebude mať desivé sny

  25. Anna píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,
    poprosila by som Vás o výklad sna: Snívalo sa mi, že na schodišti v budove vyseli dlhé hady, a ja som padala dolu tým schodiskovým vyklenkom, ale nedotkla som sa žiadneho a potom som sa ocitla vonku a predomnou boli presklenené dvere a videa som ze vo vnutri sedia dvaja ludia a tie hady sa začali knim približovať a ja som zacala buchat na tie dvere a oni ma nepoculi. Prosím Vás čo mi chcel sen povedať? ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Anička,Anička. Zachraňujete ludí ktorí o tie vaše “ služby“ ani nestoja . Plus zasahujete do ich karmického učenia.
      Radšej sa viac starajte o svoje potreby.

      • Eva píše:

        Prosim o vyklad sna casto sa mi sniva ze som tehotna a obavam sa porodu kedze som mala uz 4 cisarsky vcera sa mi znovu snivalo o cudzej tehotnej zene ktora rodila na ulici a este som videla vo sne mojho 12 r syna ako som mu umyvala tvar dakujem za odpoved

  26. Mima píše:

    dobry vecer, byvam v starsom dome u svokrovcov, kde nikdy nemali parapety vnutorne teda ledva 8 cm co sa tam ani lyzicka nemesti nie to este misticka, a tak som nemala dat kde dat misticku, kde sa teraz maju pridavat do misticky mince na prisun financii, tak som misticku vlozila medzi okna, su drevenne a tam je priestor medzi oknom vonkajsim a vnutornym. kazdy den som pridavala mince aj dnes ..a zrazu dnes 20.5. muz bol v kuchyni a prisiel mi povedat s krikom co a stalo , ze obe okna roztvoril vietor a misticka spadla na zem, mince sa rozkotulali a mozno az pod skrinu kde ic odtial nedostanem. preco sa to prosim vas stalo? ja som tam ani vcera ani dnes neotvarala okno a vobec dnes nefukal velky vietor. nerozumiem tomu. mam zajtra pokracovat pridavat mince od zaciatku do prazdnej misky alebo uz to nema vyznam ked sa mi stalo toto a nezozbieram uz vsetky mince co spadli.az som sa rozplakala ze jednak nemame doma parapety aby sa tam dala dat misticka a jednak mince sa rozkotulali .dakujem vopred za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Mima,už tam nepridávajte,ale kúpte si zosit a zapisujte si svoje príjmy a výdavky..Zo zadu si zapisujte komu ste pomohla poradila ..Robte to spon 2 mesiace. Získate
      prehĺad. Vesmír vám dal jasné znamenie že ste niekde rozhadzovačná.

      • Mima píše:

        dobry den, dakujem za odpoved. tak urobim co mi radite. a ak som nemala drobne v penazenke, nevadi ze som tam pridavala obcas do misticky aj drobne mince z manzelovej penazenky? lebo ja som to brala tak ze sme manzelia a ze prisun financii by sa zisiel nielen mne ale hlavne nam ako rodine. a tento piatok som dosla domov s tym ze som mala topanku od psika kak, je to nejake znamenie proisim vas? lebo v nasom kraji je povera ze to vraj znamena mozne stastie, ze si treba kupit los ,tak neviem. dakujem vopred za odpoved.

  27. Slavka píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka.
    Mám problémy s nadmerným potením – vyskytuje sa však iba na pravej ruke (ruka sa spotí, o pár dní zošúpe koža, chvíľu je vysušená a potom opäť znova). Vraví sa, že pravá strana je stranou otca. Môj zomrel, keď som mala 10 rokov a o pár rokov sa mi objavil tento problém. Môže to mať súvis?
    Ďakujem.

  28. Mariana píše:

    Dobry den, koncom minuleho roka som mala prvýkrat v zivote zapal praveho ucha, potom mi zubar musel vytrhnut zub na pravej strane kde bol zapal na koreni. Nebolo ho ani vidno na rontgene. Je uz skoro jar, no ja stale nosim ciapku a sal . Tento tyzden fukal vietor a aj tak mi ciapka a sal nepomohli, opat ma boli prave ucho ci zuby na pravej strane neviem, stale len prava strana. co s tym suvisi prosim Vas? V minulosti som s tym nikdy nemala problem, a to mohol vonku fukat aj severak. Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň.podávam vseobecné informácie. Ak máte záujem tak sa prosím objednajte na osobnú konziltaciu

  29. Marcela píše:

    Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu, kde alebo v čom robím chybu. Opakovane sa mi stáva, že zakopnem na schodoch, na rovnej ceste sa mi vyvrtne noha alebo sa buchnem o roh stola, stolíka. Naposledy sa mi zošmykla noha keď som si sadala na barovú stoličku a celá ľavá strana mi vyskočíla (kĺb, koleno, lakeť, rameno, hrudné stavce). Dodnes mám na pravom ramene vytrčenú kosť. Pravidelne raz za mesiac, niedkedy aj 2x, sa musím dať napravovať k chiropraktikovi. Som narodená v znamení blíženci. 31.05.1970. Ďakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Marcela,trestáte samu seba. Ĺavá strana ste Vy,a stále vás to zadahuje po žlčníkovej dráhe. / žlčnik je o hneve/ v ktorej oblasti svojho života stagnujete?Kde si nepripúšťate zmeny?
      Chiropaktika potrebujete preto lebo sa dopúšťate tých istých chýb. A bude sa to opakovať dovtedy pokial to nezmeníte. / zaujímavé natom je to že vy to všetko viete ale si to nechcete pripustiť,či príjať/

      • marcela píše:

        dobrý deň, ďakujem veľmi pekne. to je pravda, toto všetko viem, ale nedokážem urobiť ten krok. neviem sama pochopiť prečo. a k tomu všetkému mám aj zdravotné problémy a hlavne ženského charakteru. pýtate sa v ktorej oblasti života stagnujem – je to vzťah. vzťah s týmto mužom ma prenasleduje celý život.

      • Katarína Miksáková píše:

        Dobrý deň.v rodine sa opakujú tráviace ťažkosti….záha, časté grganie, bolesti brucha ľavá strana a ako keby nám pomaly trávilo u ostatných predchádzajúcich generácií karcinóm hrubého čreva…

  30. Klaudia píše:

    Dobrý deň Hajnalka, už ste mi raz poradili, tak skúšam znova. Mám takýto problém. Vždy, keď sa mám logicky tešiť, sa rozplačem. Je to vtedy, keď to najmenej očakávam. Na príklad, bola som v USA na šou veľrýb, bol to obrovský zážitok, no namiesto toho aby som sa radovala, začali mi tiecť slzy potokom a to až tak, že som nedokázala povedať ani slovo, len som mlčala a plakala. pritom som v duchu bola veľmi šťastná, len som sa nevedela radovať. Alebo, keď mi sestra, kt. býva v zahraničí, oznámi, že príde aj s deťmi na SVK, tak v momente mi oči zalejú slzy a plačem a nedokážem hovoriť. a pritom sa veľmi teším. Alebo ide nejaká pesnička v ktorej je pasáž, ktorá by mi mala urobiť radosť a ja pustím slzy. Pritom som živel, netrpím depkami, vždy sa smejem, som veselá kopa. Ak by som mala v percentách udať, koľko sa z mojho dňa smejem, tak je to 80% a smiech je úprimný, nič neskrývam, nič nehrám. Preto nechápem tie slzy. Viem, že telo, aby ho neporazilo, si koordinuje smiech a plač, ale v mojom prípade mi to nejde do hlavy. Môj dátum narodenia je 2.4.1976 4.40 ráno, Bratislava.

  31. Anna píše:

    Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, ak napriklad som poprosila kolegynu, aby mi kupila nejake ovocie a ak jej zaplatím o 4 centy naviac a poviem jej ,ze si ich nechaj za ochotu, tak takym sposobom si zastavujem tok financii? ďakujem za odpoved

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Ak máte z toho.dobrý pocit tak je to v poriadku.Pokial úmyselne vytvárate obchodný vzťah tak tok financií veru zastavujete.

  32. aneta píše:

    Dobry vecer zelam, vcera na Valentina 14.2.. sa mame mojho manzela podarilo 2x rozbit sklo. Rozbil sa pohar v kuchyni a aj zrkadlo uplne nadrobno, ktore mala na kuchynskom stole a licila sa tam.. Nic sa jej nestalo len bola smutna z toho ze sa to stalo. Davno po ine roky nic nerozbila. Chce tym prosim Vas vesmir nieco povedat? Dakujeme.

  33. Maja píše:

    Dobry den, Je prosim Vas sedivenie vlasov prirodzene starnutie u zeny v 40 tich rokoch? Ide tak o 10 sedivych vlasov na hlave,ale nas zeny to trocha trapi. Da sa prosim Vas tento proces sedivenia vlasov zastavit uplne posilnenim nejakeho organu ktory to sposobuje? A ktory organ to prosim Vas sposobuje.? Dakujem, ostavam s pozdravom.

  34. Renáta píše:

    Dobrý deň,
    chcem Vás porosiť o radu ako si poradiť s lupinami vo vlasoch. Ďakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Lupiny vo vlasoch / na 80%/ sa objavú ak je nedostatok krvi v pečeni. Vynechajte vyprážané.grilované jedlá.jedzte polievky. Pokial sa to nezlepší tak treba prísť na osobnú konzultáciu

  35. Sofia píše:

    Dobry den, viem ze pady na zem sa tu uz preberasli ale aj tak sa chcem opytat. Moj syn 5 rocny jeden z dvojicok 18.6.2013 len jeden s nich mi stale pada a ma dost osklive urazi. Minul rok padol z bicykla a oskrel si pol tvare od nosa az po bradu. Aj ramena a ruky zvrchu “padol ako placka” okrem toho stale pada a podkina sa . NIe davno spadol v obyvacke nahlavu a 6x zvracal a na pohotovosti sa ma spytal . Mami preco stale Ja ? Pred vcerom sme isli Zo skoly, drzim ho za ruku a on padne, nasledovne vystupuje z auta a zase pad na zem a potom mi povie ze padol v skole a vsetci sa mu smiali. Prosim co to S nim deje ?, ako mu mozem pomoct ? Vopred Dakujem

  36. Milada píše:

    Dobry den pani Hajnalka, byvame u svokry a mame jej nabytok, cize je starsi. nas 2.5 rocny syncek stal pred velkou skrinou v spalni a hral sa s dvierkami na skrini, kricala som na neho nech sa s nimi nehra lebo ich otvaral dokoran a lietali tie dvierka, maju vahu mozno aj 9 kg. Ja som sedela na posteli a zrazu pozeram ze na mna pada to kridlo dveri skrine. Natiahla som obe ruky dopredu a chytila tie dvierka skrine. Keby som nezareagovala v danej chvili spravne a rychlo tak by na mna tie 180 cm vysoke dvierka spadli. Na hlavu. Som vdacna, ze aj malemu sa nic nestalo lebo tie dvierka mohli padat roznou stranou aj smerom k nemu.. Co sa to stalo a co to prosim Vas znament? Ludom sa stavaju rozne veci, ale nahody to nie su ze? Pekne dakujem za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Milada, dieťa nerozmýšľa čo ak. Dieťa koná. Takže namiesto kriky to chce skutky lebo niečo sa udeje vo vašom živote z čoho sa budete ťažko spamätávať. Tak kde kričíte a nekonáte?

  37. Lucia píše:

    Mila Hajnalka, chcela by som sa spytay co moze znamenat ked mam uplny pocit vyhorenia, idem si umyt vlasy sprcha sa otoci proti mne cela som mokra, idem si dat brezovu vodu na vlasy vysmykne sa mi z ruk odleti vrchnak a cela sa vyleje na zem. Este tu sprchu som brala ze nahoda ale potom ta brezova voda cele sa to zomlelo do 5minut. Mam pocit ze vsetko je proti mne. Dakujem Vam velmi pekne za odpoved

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Lucia, koľko robíte pre seba a koľko pre druhých? Ak veľa robíte pre druhých tak vám nezostáva energia pre seba.

  38. Milka píše:

    Dobry den pani Hajnalka, dnes 6.10.2018 sa mi pri vareni stal uraz popalila som si prostrednik lavej ruky, ale to je zvlastne ze som mala kuchynsku rukavicu ako vzdy, a aj tak sa to stalo a citila som taku bolest cez tu rukavicu, hned sa mi spravil asi 1 cm pluzgier. co to prosim Vas znamena? Naco ma to chce upozornit? Dakujem vopred za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Milka, Porozmýšľajte komu radíte,komu pomáhate? Nemáte to robiť . Od r.2012 je každý zodpovedný sám za seba a ak niekto zasahuje do karmického učenia niekoho druhého t
      ak dostane príučku. ávajte si pozor lebo nabudúce to nemusí byť len prsť.

      • Milka píše:

        Dobry den pani Hajnalka, dakujem za odpoved. Hm, ked som sa tak zamyslela tak asi najviac radim a pomaham manzelovi. Nerad telefonuje a potrebuje k zubarovi objednat, tak ja dvihnem fon za neho a objednam ho, nevynesie smeti, tak vynesiem ja atd, cize aj taka „mala‘ pomoc sposobila moj uraz? Dobre tomu rozumiem? Aj ked nejde o velku pomoc? Cim viac clovek pomaha tak tym vacsi uraz sa mu moze stat? Alebo od coho zavisi velkost resp. rozsah urazu? Dakujem vopred za odpoved.

    • Marcela píše:

      Dobrý deň prajem. Prosím Vás o radu, pomoc. 24 ročná dcéra /22.8.1994/ má problém s pravým prsnikom. Aká je príčina? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ☀️?

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobrý deň Marcela, zdravotné stavy rieším individuálne cez kozzultáciu. Tých príčin môže byť viac, preto treba prísť nato čo bolo spúšťačom

  39. Anka píše:

    Dobry den pani Hajnalka,vela sa pise o tetanii,je to podla Vas neurologicka, psychycka alebo porucha v niektorom organe v tele.A co taka depresia,uzkost, je to uplne odlisny problem,alebo je to to iste,pretoze priznaky su velmi podobne,ak nie rovnake. Aky je Vas nazor na tieto diagnozy ci už z pohladu činskej,mediciny alebo Vašich dlhoročnych skusenosti.Nakolko mam od Vas vypracovany horoskop aj obe knižky, objednala som si aj mesačny baliček,tak Vas možem len odporucit,že skutocne viete poradit aj pomoct s akymkolvek problemom. Dakujem velmi pekne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, cez fórum nerieším zdravotné problémy. Každá osoba je jedinečná a neexistuje aby tú istú chorobu mali dvaja ľudia z rovnakých príčin. Tetánia môže byť min, z 10 príčin na fyzickej úrovni a to ešte nerátam to že u každého je iný spúšťač. Telo je ako celok a ak sa naruší časť toho celku tak vznikne nerovnováha v celom tele.Mala som napr. tetaničku ktorá mala problémy s trávením / brala nato lieky od gastro/ zníženú činnosť štítnej žľazy-brala nato hormóny, histamínovú intoleranciu, antidepresíva lebo záver bol že nezvláda stresy. Na vine však boli jej slabé obličky a nezvládla vzťah s maminou mamou- babkou, ktorá riadila celú rodinu. Trvalo to rok kým sa dala do poriadku. Pomohli byliny, konzultácie a bolo treba upraviť stravu.

  40. Lucia píše:

    Dobry den pani Hajnalka, chcela by som sa spytat co moze znamenat, respektivr nrjaku radu co robit, ked takmer 6rocny syn vykonava velku potrebu vylucne do slipkov 🙁 dakujem

  41. KLAUDIA píše:

    Dobrý deň, volám sa Klaudia, od apríla mam problém, ze mam neustále nejaký uraz na nohe a to v tom zmysle, ze najskôr som pri kosení spadla a podla všetkého si pod-vrtla palec na nohe. To sa mi začalo pomaličky hojiť a do toho som znova veľmi silno zakopla a znova uraz na malíčku. Keď sa mi to ako tak zahojilo, znova som si pod-vrtla nohu. Znova keď už sa to pomaličky zahojilo, tak som si zase rozťala nohu na boku pri malíčku. Aj to zhojilo a teraz zase ako na nešťastie som bola na pedikúre a pedikérke sa šmykol skalpel a mam rozrezanú celu patu. Viem, ze to sú to nie náhody. Ale neviem, co zmeniť aby to prestalo. Nedeje sa mi to len na jednej nohe ale na oboch. Ďakujem. Prajem krásny deň. Môj dátum narodenia je 2.4.1976

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Klaudia, ste nepoučiteľná, niekomu opakovane pomáhate komu nemáte. Zasahujete do jeho karmickej úlohy. Nepomáhajte, nedávajte a viac úrazov nebudete mať. Prepáčte za tvrdé slová ale neviem to slušne „zabaliť“ ste naivná dobráčka a doplácate nato. Vesmír vás chce takto zastaviť lebo inak by ste to neprestali robiť.

  42. Marcela píše:

    Dobrý deň prajem. 27.9.1972
    Prosím Vás, aká je duchovná príčina ak 16 mesačná dcéra nechodí 15.5.2017.
    Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer, Ak 16 mesačné dieťa nechodí tak nehľadajte duchovnú príčinu lebo príčina je na fyzickej úrovni.

  43. Marcela píše:

    Dobrý deň prajem. 27.9. 1972. Aká je duchovná príčina,ak 16 mesačná dcéra nechodí. 15.5.2017. Ďakujem Vám za odpoveď.

  44. Bozena píše:

    Dobry den..chcem sa spytat ktore potraviny a caje vylucit pri refluxe u deti..resp.ktore viac konzumovat.dakujem pekne.

  45. Martin píše:

    Milá Hajnalka, prosím veľmi pekne o radu. Je vhodné, aby sme zbierali peniaze (najmä mince), ktoré nájdeme na zemi, či inde? Mne sa totiž zdá, že magnetizmus takýchto nájdených mincí je práveže opačný a peniaze sa z peňaženky tratia doslova rýchlosťou blesku. Napriek tomu, že peniaze sú pomerne silnou hodnotou a aj málo stačí k dobrému pocitu, ako sa zachovať? Zbierať, či nezbierať mince, ktoré stratí niekto iný?
    Ďakujem pekne za radu

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Pán Martin, peniaze by sme nemali nechávať „ležať na zemi“ . Prináša to smolu. Zdvihnite si mincu, poďakujte vesmíru za tento dar. / to poďakovanie je veľmi dôležité/ Takýmto spôsobom peniaze si budu hľadať cestu k vám.
      Ak máte finančné problémy tak potom veľa dávate niekde kde to robiť nemáte. Možno niekomu pomáhate komu nemáte. Od r.2012 vesmír nám už neprepáči naše prešlapy a našu naivitu. Učí nás k zodpovednosti k sebe.

  46. Štefánia píše:

    Dobry den p. Hajnalka,
    prosim o vysvetlenie sna: stupala som hore schodmi a za mnou nejaky muz natieral tieto schody benzinom alebo niecim podobnym. Zrazu sa schody zmenili na strmy hladky betonovy spicaty kopec, po ktorom som chytajuc sa zabradlia splhala hore. Bolo to naozaj namahave, bola som spotena a zatinala som zuby, aby som dosiahla vrchol.POdarilo sa mi to., Sadla som si na vrchol a bola som stastna a hrda na seba, ze som to zvladla. So zdvihnutou hlavou a usmevom som pozerala na okolie. Ak je to nejaka tazka skuska, este ma len caka, alebo uz na ten vrchol stupam? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Štefánia.gratulujem. Ste na správnej ceste. Už sa nespoliehate na nikoho.nemáte očakávanie. Móžte byť spokojná a hrdá na seba. Teraz budete stretávať zaujímavých ludí.

  47. Štefánia píše:

    Dobry den p. Hajnalka, prosila by som vas o vysvetlenie : dnes mi podvrtlo lavu nohu a spadla som na lavu ruku. Mozete mi povedat, na co ma to upozornuje, resp. co je duchovnou pricinou? Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Štefánia, ľavá strana je ženský princíp. Úraz je spojený s hnevom, agresivitou. Takže hnev na seba či na ženu. Každopádne je to o tom že sa máte naučiť zaujať iný postoj. Porozmýšlajte čo ste riešili a tam musíte zmeniť postoj.

    • Slávka píše:

      Dobrý deň pani Hajnalka.
      Chcela by som Vás poprosiť o výklad sna. Momentálne som na 3 týždne odcestovaná na návšteve v USA. Snívalo sa mi tu na začiatku pobytu dosť často a v snoch som pociťovala strach. Bolo jedno aká téma sna, ale strach som vždy pociťovala. V jednom sne, ktorý bol dosť živý a intenzívny (hlavne strach v ňom) som lietala aj z mojou sestrou na niečom takom ako lietala vo filme Majka z Gurunu (určite si spomínate na čom to lietali :-)), že to bola taká doska ako hojdačka. Bála som sa, že spadnem. To bolo celkom logické sedieť na niečom takom a lietať a mať strach….. Ale sny ktoré si moc nepamätám tému som mala tiež strach. Hlavne po prebudení som si nepamätala čo sa mi snívalo, ale pociťovala som iba strach. Ak by ste bola taká láskavá a mohla mi vysvetliť čo mi to má povedať. Ďakujem veľmi pekne. ?
      Slávka
      Ps:môj pobyt sa za pár dní už končí a sny o strachu sa mi už teraz nesnívajú.

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Slávka, sny o lietaní znamenajú že ste dlhodobo pod tlakom / práca, vzťah, na vašich ramenách je toho toľko že no/ a chcete ísť už z toho von. Vypusťte si ten ventil čím skôr. Nevyhovárajte sa nato že sa to nedá. Dá sa to, len sa nesmiete mať strach z budúcnosti. Držím vám palce aby ste vykročili tým správnym smerom.

  48. Zlatica píše:

    Dobry den! Co znamena, ked moje takmer 3 rocne dieta odmieta obe stare mamy. Jednu viac (svokru). Hovori, ze je zla a ze sa jej boji. Starych otcov ma velmi rad. Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň. Staršie osoby už môžu mať menej enrgie a zvyknú si cucnúť od deti. Pre deti je to veľmi nepríjemný pocit a intuitívne sa odťahujú od tých osôb. verte tomu že to vaše dieťa vie prečo to robí a je to správne. Ja si pamätám ako mi jedna starká „brala“ a druhá mi dávala energiu. Tie pocity si dodnes pamätám.

    • ANDREA píše:

      dobrý den volam sa ANDREA nar.19.7.1976, manzel Juraj, nar.1.5.1980, chcem sa opýtať ci ma inu zenu, nechodi domov, alebo kam chodi, kedze domov prichadza kazdy den o pol noci, co je za tym, ďakujem

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobrý deň.milá Andrea podmienky sú uvedené na začiatku.Odpoviem na otázku z čoho móže mať osoh viac ľudí. Ak máte záujem riešiť vzťah tak sa objednajte prosím na osobnú konzultáciu.

  49. Eva píše:

    Dobrý den,
    budeme sa stahovat do nového domu,co bol vzdy moj sen byvat v dome.V byte trpím niekolko krát som sa stahovala kolo susedom,hlasitej TV,hudbe atd.Myslela som ze domom sa tento moj problem vyriesi.Vyberali sme pozemok aby bol dostatocne velký aby nebol pri rusnej ceste a malí sme ticho a klud.Avsak teraz ked sme postavili zistili sme ze susedia extrémne nahlas pustaju hudbu hra to na celu ulicu.Som neskutecne sklamana a frustrovana a nerozumíem preco sa mi to stale deje na nahody neverím.Velmi ma to ruší neviem sa sustredit na nic ine mám z toho stiahnuty žaludok.Eva 27.10.1983 17:00

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Evka, Silou mocou chcete žiť podľa svojich predstáv. Svet nie je podľa našich predstáv. Do svojho života nepriťahujeme to čo chceme, ale to čo potrebujeme k svojmu rastu. Máte sa naučiť prijímať. Až sa to naučíte tak susedia vám dajú pokoj.

  50. Olivia píše:

    Dobry den pani Hajnalka, nikdy som nemala problem so zapalom oka az teraz, je citlive a reaguje aj na klimatizaciu v obchode, ocna lekarka mi na zapal oka dala kvapky aj masticku, Ale zaujima ma duchovna pricina zapalu praveho oka, Co je prosim Vas duchovna pricina zapalu oka? Kedze ide len o jedno oko zapalene, nie oboje. Po minule roky som v zahrade stupila na kovovy kolicek na pravu nohu, v zime som spadla a bolelo ma prave rameno/ruka, A teraz mam zapalene len prave oko. Prava strana vsetkeho. Co to duchovne znamena prosim Vas? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobry den.v uvode jd napisane ze zdravotne problemy riesim undividualne s klientom.Ten isty zdravotny problem moze byt z roznych pricin.Dakujem za pochopenie.Objwdnajte sa prosim na osobnu konzultaciu.

  51. Eva píše:

    Dobry den, preco prosim Vas vznika autizmus u deti a je to urcene uz v brusku matky ked caka babatko ci sa to rozvinie az neskor, v akom veku priblizne? v dnesnej dobe sa o tom viac hovori, v minulosti sme tento vyraz my rodicia deti nepoznali. vcera som stretla znameho, ma 3.5 r. synceka, nerozprava vobec, este nechodi do skolky, vyzeral placho. dakujem vopred za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Vrodené postihnutie je dohoda medzi matkou a plodom.
      Matka cez postihnuté dieťa sa má naučiť cítiť a milovať bez podmienok. Dieťa znáša následky karmy z minulého života.

  52. Božena píše:

    Dobrý večer,mám otázku týkajúcu sa širokého spektra ĺudí.Nastáva obdobie leta a bohužiaĺ aj uštipnutí kliešťa a iného hmyzu.(práve ma štipla muchnička)Viete poradiť, ako sa tomu vyhnúť alebo čo už robiť po poštipnutí ,aby sme eliminovali komplikacie?..ďakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, kliešte zakusne do osoby ktorá má závislosť na niekom. Nechce byť sám, bojí sa samoty. U detí je to tak že pokiaľ je matka prehnane naviazaná na dieťa tak dieťa je neustále atakované kliešťom

      • Bari píše:

        Dobry den, Ja mam neustaleklieste na sebe. Teraz mam babätko 6 mesacne. Nasla som si kliesta takhladam pricinu.:) Babo Nema ziadne problemy len trosku mamesucho stale v nosteku a cela rodina sme stale suchy na rukach asi je ta pricina nielen duchovna ale problemom je tvrda voda kdezto mi byvame v madarsku voda je tu ina,tvrdsia. Moj Datum narodenia 14.10.1986 a priatel 09.05.1988.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň. Kliešť znamená že ste závislá na partnerovi. Budte sama sebou a zbavíte sa klieštov. Zdravotné poradenstvo robím osobitne. Treba sa objednať.

  53. ANKA píše:

    Dobry den p..Hajnalka,Aky je Vas nazor na uzivanie liekov na vysoky cholesteol,,ked tlak nie je vysoky tlak,skor nizky,,ani nadvaha a stravovanie striedme..Moze byt pricina aj stres a .pomoze vobec uzivanie tychto liekov,,alebo je aj nieco prirodne,ci uz bylinky, tčm,alebo cokolvek ine.co naozaj ten cholesterol dokaze znizit.. Dakujem. Anka.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Anička, ako vznikne cholesterol – ak sa cieva poškodí, je slabá, má tendenciu praskať, tak organizmus vyvinie aktivitu. Cievy obalí tukom aby ich chránil. S tabletkami sa síce cholesterol zníži ale sa neodstráni problém. Pacient potrebuje jemne schladiť krv a vylúčiť horúce toxíny. / NIE DETOXIKOVAŤ / a je po probléme.

      • ANKA píše:

        Dakujem pekne pani Hajnalka,Mohla by som vyskusat bylinnu
        zmes-gulicky Rozpletenie zamotaneho klbka,Je tam velky rozsah vyuzita aj pri traviacich problemoch -palenie zahy atd.. Krasny vecer.Anka.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Milá Anka, po prvé cez fórum nerieším zdravotný stav jednotlivca- pravidlá sú jasne napísané na začiatku.
          Po druhé , nesnažte sa byť sama sebe lekárom: tá zmes sa neodporúča ak je sú tam hlieny- a cholesterol môže byť z hlienov , a ak je tam vlhkosť tak si ublížite ešte viac.

  54. Štefan píše:

    Narodeny 24.9.1970, asi dva dni pocitujem velku bolest na lavej strane, oproti kostrci. Myslel som.ze je to ladvina, ale pravdepodobne to bude asi chrbtica, pri chodzi sa to zlepsuje trosku. Nebol ziadny uraz, len mam pracu, kde 9 hodin sedim.za stolom a opravijem.mobily, pomaly ani hlavu nedvihnem, nakolko moj sef si to tak.vyzaduje. Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, poprosím vás sa objednať osobnú konzultáciu. Zdravotný stav nerieším cez fórum. Je to uvedené v pravidlách.

  55. Juliana píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka. Moja dcéra Juliana nar.02.07.1999 začala mať tráviace ťažkosti pred maturitami zápchu sme zvládli teraz ju páli záha a naduva má veľké množstvo kyseliny v žalúdku. Vedeli by ste mi poradiť ako jej môžem pomôcť? Ako dať trávenie do poriadku? Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Julianna, ak ste si čítali úvod tak tam je napísané že zdravotné problémy a a partnerské vzťahy rieším výlučne cez osobnú konzultáciu.
      Cez fórum odpovedám na otázyky z ktorých môže mať osoh viac ľudí.
      S pozdravom Hajnalka

  56. Anna píše:

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, čo to znamená, keď pod manželom sa zlomila konár stromu a on spadol zo stromu na chrbát. Ďakujem za odpoveď

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, úraz príde ako upozornenie že osoba má spomaliť. Váš manžel si toho naložil veľa na svoj chrbát a už to nemohol uniesť.
      Väčšinou je za tým ego – chcel dokázať že to je ešte zvládne.

  57. Milota píše:

    Dobry den pani Hajnalka. Minule som tu na fore citala o urazoch preco sa stavaju ludom, ked si nieco zlomia ci vyklbia. Mna zaujima ci aj ked clovek spadne a nic si nezlomi a nevyklbi ci to ma tiez nejaku pricinu, suvislost. Ci to je len o stasti ze sa mu nic nestalo? Alebo je to aj tak upozornenie na nieco?
    Je skoro koniec zimy, nikdy som v zime nespadla az tento tyzden, bol to silny pad na chodniku kde bol lad, ale nastastie sa mi nic nestalo, v ten den vecer este moje dieta pri hre od radosti hodilo autickom plastovym malym a trafilo ma to do hlavy. Bolelo to lebo to bol uder zblizka. Tak som rozmyslala nad tym dnom. Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Milota, áno úrazy vždy nás upozornia nato že neideme tým správnym smerom. Spadnete na zadok –toľko pomáhate druhým až z toho spadnete na zadok.
      Dieťa vás udrelo po hlave, ani to sa neudialo náhodne. Deti sú veľmi intuitívne a vycítia ak niečo nie je v poriadku. Buchnutie po hlave vás vrátilo na zem. Keby to neurobil mohlo by sa vám na druhý deň stať niečo horšie.
      Milota máte sa naučiť žiť v hmote./ nemáte vyváženú duchovno a hmotu/

  58. Margot píše:

    Pekný deň, pani Hajnalka! Chcela by som od Vás radu ohľadom pitia čaju z alchemilky. Mám bolestivu a silnú menštruáciu, po operácii štítnej žľazy skrátený menštruačný cyklus. Kedy sa odporúča piť tento čaj? Čítala som viac názorov. Vraj od ovulácie po menštruáciu, iné zdroje uvádzajú zasa od menštruácie po ovuláciu. Stačí 2 krát denne? Má pitie tohoto čaju aj nejaké nežiaduce účinky? Ďakujem za odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň. pri zdravotných problémoch vždy odporúčam osobnú konzultáciu.
      Neexistuje všeobecný liek. rovnaká diagnóza u rôznych žien môže mať inú príčinu.

  59. Iveta píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka
    Rada by som vedela čo mám spraviť keď chcem novú prácu.
    Iveta
    7.8.1965
    00.45

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Milá Iveta, ak si pozorne prečítate moju ponuku tak tam je napísané, odpoviem na otázky všeobecného charakteru, to že konkrétne kedy vy budete mať prácu tak veľa ľudí osoh nebude mať. Ak Vás to zaujíma tak sa prosím objednajte na osobný výklad.
      Všeobecne: Vesmír nepozná slovo CHCEM, posiela nám do cesty to čo POTREBUJEME aby sme sa posunuli.

      • Margita kadicova píše:

        Dobrý deň pani Hajnalka potrebovala by som radu bolesť pod ľavým prsníkov akoby rebrá skôr také pálenie dakujem

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň, pravidlá sú uvedené na začiatku. Odpovedám len na otázky všeobecného charakteru. Zdravie, vzťahy, konkrétne otázky môžte riešiť cez osobné konzultácie

    • Nonika píše:

      Dobrý deň pani Hajnalka..chcela by som sa spytat ohladom zdravia zistili mi laktozu na 50% beriem lieky na alergiu ,ale opuchaju mi oci neviem ,kde je problem doktorka mi dala aj masticku ani ta nezabera.Prosim vas o radu nar.12.1.78….hod.20.45..Nitra za odpoveď Vopred ďakujem

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobrý deň, na konkrétne otázky pre konkrétne osoby odpovedám cez konzultáciu buď osobnú alebo telefonickú.

  60. Monika Balaziova píše:

    Dobry den. Chcela by som sa opytat. S byvalym partnerom nie som zu vyse troch rokov a minimalne kazdy druhy tyzden sa mi s nim sniva. Nemyslim na neho, zijem iny zivot a stale sa mi s nim sniva. Bud som s nim osobne alebo si s nim pisem na internete. Akoby nieco nebolo dokoncene.
    Otazkac.2: Tuto noc som mala sen v sne. Snivalo sa mi ,ze spim a v Tom sne sa mi snivalo, ze som Bola v dome kde umrela stara zena,. Zrazu sa ten dom stal pre mna bludiskom a nevedela som sa z neho dostat. Ona stala a divala sa na mna. Nic nehovorila a ja som utekala a zrazu som sa zobudila ako kricim.
    Co to vsetko moze znamenat?
    Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Monika, neviete, nechcete opustiť to staré, vaša duša / tá stará žena v sne /sa na vás pozerá a nechápe prečo sa držíte starých vzorcoch, prečo sa nechcete pohnúť ďalej. Na vine je váš strach, bojíte so pohnúť lebo nevidíte cestu a budúcnosť. Pritom budúcnosť si môžte vytvoriť podľa svojich predstách.

  61. Marta píše:

    Viem, mam ukoncit pracu v zahranici, lebo ma potrebuje moja mama.tu na Slovensku. Aj ostatni….

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Viete ak je váš postoj taký že „musím, mám to ukončiť lebo ma rodina potrebuje“ tak ste na zlej ceste.

  62. Marta píše:

    Ano..nehodu mi zavinil vodic v aute, prudko zabrzdil, lebo na cestu vosla zver a ja som spala a lezala a som vyletela zo sedadiel. Ano nahnevana..ze tazko pracujem v zahranici, byvam v pivnici a cely zivot som odrobila na slovensku a ked ma prepustili, nemam inu moznost s ekonomickou skolou. Vsetky urazy sa mi stali v zahranici.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Marta.nic sa nedeje nahodne. Osud vas upoxornuje ze neidete spravnou cestou,ale vy to nechcete vnimat.pocut.vidiet.Od stromov nevidite les.
      Nerieste aku mate skolu ale co je vo vas a co s tym mate urobit.

  63. Marta píše:

    Uraz v aute – lava sttana hlavne buchnute rameno krcna chrbtica a klucna kost, bedro. Te

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Marta , nahromadená agresivita na seba. čo vám mám napísať? Ako to krásne zapadá do seba že? Úraz_ agresivita,ľavá strana hnev na seba. Krčná chrbtica je spojená zo žlčníkom a žlčník je spojený s hnevom.
      Osoby ktoré maj=u problém s krčnou chrbticou majú v sebe potlačený hnev .Bedro sa spája s pečeňom a pečeni je aj sídlo hnevu. Kľúčná kosť? čo neviete stráviť?
      Milá pani čo sa vám ešte musí stáť aby ste pochopila že máte ísť svojou cestou a cestou niekoho iného?
      S

  64. Marta píše:

    Dobry vecer. Chcem.sa spytat, co nam.chcu vseobecne povedat urazy. Konkret e uraz stiepka pod necht na pravej strane prstennika a uraz v motorovom vozidle o 2 mesiace na to.

    Co nam.chce povedat choroba platnicky a stavca- vysunutie L5. Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      štiepka pod nechtom na pravej ruke-Marta a u koho nemáte určené hranice? Pravá strana je chlap. Takže chlapa / volajakého, môže to byť syn, kamarát, šéf, partner / necháte nechávate zájsť až…..Položte si tú otázku že prečo?

  65. Igor píše:

    DObry den, moja priatelka si na lyzovacke zranila pravu nohu a lavu ruku, su taketo veci nahody, alebo to nieco znamena? Pri chorobach chapem vplyv emocii ale pri uraze si to neviem predstavit. viete mi na to odpovedat, Igor

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Pravá noha je o vykročení vpred. Vesmír ju zastavil aby neurobila blbosť. / už pre úrazom dostala min.1 upozornení že príliš tlačí na pílu/
      Ľavá ruka je o dávaní. Kde dáva veľa? Prečo to dáva veľa? Až prestane dávať naviac tak sa jej začne dariť.

  66. Luba píše:

    Ahoj Hajnalka, toto nie je sranda, ale casto sa mi sniva, ze potrebujem ist na zachod.. cikat :))) ale nikde v okoli nieje zachod :)) Je to trosku komicky sen, ale ozaj sa mi to sniva asi tak raz za tyzden.. podla mna to musi nieco znamenat, ale neviem pochopit co. Dakujem za tvoj nazor, Luba

  67. Marcela píše:

    Dobry den Hajnalka, mam kratku otazku. Moja dobra kamaratka sa neustale toci v dlhoch, splati jeden a hned si vytvori druhy.. je to skoro ako by ani nevedela inak fungovat. Co to prosim znamena z duchovneho hladiska? Dakujem, Marcela

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Marcela, Vaša kamarátka nechce byť zodpovedná za seba a za svoje činy. Myslí si že niekto príde do jej života a pomôže jej splatiť tie dlhy. Nechce žiť v realite. Vesmír je však múdry učiteľ , pripraví jej pád na dno aby sa naučila k zodpovednosti a uvedomila si hodnotu peňazí.Po páde sa naučí šetriť a už bude zodpovedná nielen k sebe ale aj voči ostatným.

      • Marcela píše:

        Dakujem, ako sa da naucit byt zodpovedny za seba a svoje ciny?

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Zodpovednosť za seba znamená : spoliehať sa sama na seba, neočakávať že niekto iný mi pomôže a vyrieši moje problémy. Zodpovedná osoba už vie že za všetko sa platí a vesmír nám nič neprepáči, za svoje konanie, zmýšľanie musíme niesť následky.

  68. Alenka píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,
    Alenka 30.7.1960, dnes ráno som vstala so zapáleným pravým okom , s náznakom hnisu na hornom viečku. Bola som u očnej lekárky ktorá mi povedala že sa mi tvorí jačmeň. Povedala mi že je to z prievanu alebo infekčné, čo nevylučujem ale napriek tomu môžu to byť aj iné dôvody – po duchovnej stránke?
    Ďakujem za odpoveď.

  69. Petra píše:

    Dobry den p.Hajnalka, 26.07.1971 Petra , chcela by som sa spytat ako rozoznat ci sa k vam prihovara dusa alebo mysel hlava.Je pre kazdeho spravna cesta ta ktoru ukazuje dusa cloveka?Myslim pri rozhodovani .Dakujem za odpoved aj za Vasu pracu.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Petra hlava to je rozum , rozum mi hovorí je mi dobre tak žiadnú zmenu nepotrebujem, duša- niečo by som chcela ale bude to dobré? / duša sa chce učiť nové veci, duša sa teší na každú prekážku, každý problém lebo cez to rastie, ego rozum nechce utrpieť ujmu , nechce sa učiť, egu robí dobre pochvala, pochopenie, uznanie- cez to rastie. Ale potrebujeme aby rástlo naše ego? nepotrebujeme. Duša nepotrebuje pochvalu lebo vie že keď niečo robí, učí sa tak rastie. Duša nepotrebuje dokazovať že je dobrá, vie to ale ego ……
      Minule mi jeden pán povedal: viete ja som bol vyvolený aby som ľudom pomáhal, tým že mi to povedal takto tak viem že to povedal cez ego, lebo duša vie že nikto nie je viac, každý z nás je jedinečný a nikto nie je vyvolený.

      • Hajnalka Szucsova píše:

        Dobry den.

        Neda sa to vseobecne definovat.moze byt za tym: slabe oblicky.slaba slezina.hlieny pri srdci.ohen z tzv.prazdnoty.
        Zalezi natom ci tazko zaspavate.alebo sa zobudite pocas noci a uz neviete zaspat atd. Nespavost u 10 ludi moze byt zapricinene z 10 roznych pricin.
        Odporucam vam osobnu konzultaciu.

  70. Božena píše:

    Dobry večer..vo veku 43 rokov mi zistili zvacsenu nosnu mandlu…ako je to mozne kedze mandle v detstve miznu..co sa za tym skryva a ako to liecit?..vdaka.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, 1. nevhodná strava- strava ktorá je ochladzujúca spôsobí polypy a zväčšenie nosných mandlí.
      2. na koho sa hneváte? Sú tam potlačené, nevypovedané veci.

  71. Jarmila píše:

    Dobry den, casto hovorite v Tv o skuskach, ktore si my ludia vyberame. Pred rokmi som odisla z domu pre generacne rozdiely s mojou mamou, mala som 28 r. a bola som este slobodna. Uz som vydata, mam dieta a okolnosti ma prinutili na par dni ist byvat k mojej mame, stalo sa to co pred rokmi, nepohodli sme sa.
    Preco som si vybrala tuto skusku nanovo? A ak sme sa nepohodli tak ako pred rokmi to znamena ze som tu skusku nespravila ani teraz aj ked som sa snazila komunikovat pokojne s rozvahou? Nerozumiem tomu, tym skuskam preco niektori ludia ich nemaju vobec a niektori opakovane skusky. Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,cez fórum odpoviem na otázky všeobecného charakteru.
      Skúšky máme všetci a každý máme inú skúšku.Skusky sa opakujú do tej doby pokiaľ nepochopime tu podstatu.Ak to už pochopíme a zmeníme postoj tak sa cesta otvorí a život je ľahší.Niekto to pochopí skôr a niekto vôbec,potom odchádza väčšinou cez chorobu a keď to aj tak nepochopí tak sa tým narodí znovu.

  72. Renáta píše:

    Ako liečiť pásový opar? Ďakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, treba nájsť príčinu, to čo to spustilo / u každého to môže byť niečo iné/ inak sa vyliečí herpes a objaví sa niečo iné. Duša nám cez chorobu dáva najavo to že nie je spokojná.
      Predpokladaná diagnóza / len podľa vášho popisu/ je vlhká horúčava v pečeni.

  73. Andrea píše:

    Dobry den pani Hajnalka, Andrea, 15.6.1979, stava sa mi, ze niekedy pocitujem jemnu bolest v oblasti sleziny. Ako je mozne posilnit slezinu? A ako na candidu? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, na candidu oregánový olej / candimin z fin clubu je vysoko účinný/ vylúčiť cukor, ovocie, bielu múku,
      Slezina nezvykne bolieť, nevidela som vás tak nemôžem to potvrdiť. Slezina všeobecne neznáša nevarené, studené jedlá, napr. mliečné výrobky, ovocie, surovú zeleninu. Miluje všetko varené a teplé a prirodzene sladké potraviny.

  74. Ingrid píše:

    Dobry den, mam 2 rocneho synceka, sestra 4r. synceka. zvecera, cez noc spinkaju nase deti pokojne, no nad ranom v case mezi 3 a 6h. v spanku lozia, kdesi idu. Co to prosim Vas sposobuje a ako to odstrarnit aby nelozili v spanku? Moze zato prosim Vas nejaky organ? Dakujem velmi pekne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,

      Vzhľadom k tomu že ja som vaše deti nevidela a už som tu niekoľkokrát písala že zdravotný stav bez osobného kontaktu sa presne zistiť nedá, tak môžem len dedukovať.
      1.môže mať nadbytok ohňa v pečeni
      2 viac ohňa v srdci
      3. vietor v perikarde
      4.slabé obličky

      4. nemusí mať nič z toho od niekoho to „chytá“
      a samozrejme každá príčina sa liečí inak.

      V prípade ak to chcete riešiť tak sa prosím objednajte na osobnú konzultáciu, poprípade si nájdite v mieste bydliska skúseného praktika tcm.
      Neodporúčam konať na vlastnú päsť lebo neodborne podané bylinky môžu spôsobiť vážné zdravotné problémy.
      S pozdravom HAjnalka

      • Ingrid píše:

        dakujem p. Hajnalka za odpoved, rozumiem Vam, len jeden bod nerozumiem. vete alebo to od niekoho “ chyta“. myslite napr. od nervozneho rodica ci mate na mysli ine dusicky, ktore sa mozu nachadzat v byte a to posobi na nepokojny spanok deti?

        • Hajnalka Szucsova píše:

          8no, presne tak od rodiča. Deti veľmi chytajú negatívnu energiu od rodičov.

          • Ingrid píše:

            aha, rozumiem, praca zdravotnej sestry v nemocnici obnasa aj to, ze je tam aj negativna energia, ako ju prosim vas nedoniest domov, chranit sa pred nou a neprenasat tu negativnu energiu na dieta, poradite prosim este vseobecne?dakujem.

            • Hajnalka Szucsova píše:

              Dobrý deň,

              Nie je to tak, dieťa „chytá“ nespokojnosť a agresivitu od rodiča. Pokiaľ ste spokojná v práci tak nič sa nedeje. Ak chodíte do práce lebo musíte tak je to škodlivé pre dieťa. Môže vás naštvať kolegyňa a už si to pekne odnesiete domov. Naštve váš partner? preberie to dieťa. Môžme robiť na náročnom pracovisku a nemusí vám to vôbec škodiť.

  75. Anna píše:

    Dobrý deň,
    ako sa vyliečiť pri seborickej dermatitíde. Nakoľko som zmenila aj stravu. Nar. 3.6.1983 .Veľmi pekne ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, všeobecná odpoveď , áno dá sa. Je to individuálne, môže to mať viac faktorov. Objednajte sa prosím na osobnú konzultáciu.
      Cez fórum odpovedám na otázky všeobecného charakteru

  76. Anna píše:

    Dobrý deň p. Hajnalka,
    V ktorom období je vhodné piť zeleninové, alebo ovocné šťavy? Može sa aj v tomto období, ak by som zo zriedila teplou vodou? A tí čo majú problém so slezinou, by mohli tieto šťavy? ďakujem za odpoveď

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, zeleninové šťavy je vhodné piť zhruba od mája do septembra. Raňajky by mali byť teplé a na desiatu sú vhodné šťavy. Vždy ich treba riediť lebo samotné sú dosť agresívne. Teraz už je zima na šťavy. Celkovo na jeseň je slezina slabá, resp.slabšia. Posilniť ju môžme varenou pečenou tekvicou, polievkami, duseným mäsom.
      čím silnejšia je slezina tak tým kvalitnejšia je krv a tým pádom aj imunita.

  77. Daniela píše:

    Dobrý den. Mám prosbu. V kolene na pravej nohe sa mi tvorí stále voda. Už je to skoro rok. Po vytiahnutí sa ulaví ale časom koleno opuchne a voda je tam zase. Su to nejaké duchovné príčiny alebo neviem niečo rozchodit alebo som nejak zavodnená , že sa tam tvorí voda. Není tam nejaká cista. Velmi Vám pekne dakujem za odpoved Daniela

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Daniela,
      Cez fórum odpovedám na otázky z ktorých môže mať osoch viac ľudí.
      Vaša otázka sa týka len Vás a zdravie treba skúmať individuálne. Objednajte sa prosím na osobnú konzultáciu.

  78. Kvetoslava píše:

    Dobry den, ked sme chystali nasu svadbu este sme o vas nevedeli, az neskor z tv, inak by sme si dali datum svadby vypocitat asi vami, vypocitala nam ho jedna pani v nasom meste ktora sa venuje okrem liecenia aj okrajovo numerologii, ja som si myslela ze vypocitany datum svadby nam s manzelom zaruci uplne dokonale bezproblemove manzelstvo aj bez malych hadok a ze vsetko naco siahneme spolu pojde hladko, no obcas mam pocit, ze u nas to ide ako v lete na sankach, vtedy som sa nespytala k comu je vlastny dobre si dat vypocitat datum svadby, preto ak budete taka dobra, napisete k comu je dobre dat si vypocitat datum svadby? preco by ludia si mali dat vypocitavat datum svadby, aj niektori herci ci spevaci si to davaju vypocitat, nam vypocitali datum 28.9.2013 a my sme sa v ten den vzali.
    Neviem s odstupom casu ci nas vypocitany datum bol dobra volba a ci tam nebol spln, ubudanie mesiaca. dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, áno dátumy sú veľmi dôležité v našom živote. Predstvte si to že Luna- mesiac ako vplýva na odliv , príliv, pohne sa s oceánom tak prečo by to nevplývalo na nás. Pri výbere dátumu si treba dávať pozor : napr. pri sobáši – aby bola dobrá konštelácia Luna -Venuša, pri operáciách _ aby sa Lune neprechádzala cez znamenie ku ktorému je priradený ten orgán ktorý sa má operovať. pri podpise zmluvy aby planeta zákernosti bola v pozadí atď.
      Pred rokmi som mala 2 ženy s rakovinou maternice v rovnakom 3 štádiu, s jednou sa dalo spolupracovať, ukecala lekára a išla na zákrok v deň ktorý bol pre ňu priaznivý, plus sme pracovali s tým čo bol špúšťačom. Druhá išla na operáciu vo veľmi zlom čase.bol Nov a Luna sa prechádzala cez škorpióna. Dvojité zlo. Musela ísť na reoperáciu. Už nie je medzi nami, kým tá prvá je úplne zdravá.
      Každý výpočet sa robí z dátumu a hodiny narodenia. To čo je priaznivé pre jedného tak nemusí to byť dobré pre druhého.

  79. Erika píše:

    Dobry den, ake su prosim Vas duchovne priciny vzniku dusevnej choroby? Preco to vznikne ? Zrazu je clovek uplne iny, naladeny negativne. Kolegyna navstivila psychiatra a berie lieky, kamoskyna mama ochorela a musi uzivat lieky od psychiatra. Nasa mama ma 62r. kedysi to bola vitalna zena, nic jej nerobilo problem, teraz su dni ked ma smutnu naladu, nechce sa jej von, akoby sa stranila ludi, vyhladava samotu, nechodi k lekarovi len na bezne lieky na srdce, tlak, vari si len medovkovy caj obcas. Trapi nas tento jej stav, pretoze ju vsetci mame radi, ale ked sa chceme k nej priblizit tak nas odmieta. Dakujem za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, ja by som to tak nenazvala. Duševná choroba vznikne /80%/ zo slabej sleziny.
      Pokiaľ ona sama nebude chcieť spolupracovať tak obávam sa že to nepôjde.
      Bežný lekár resp. západný lekár to riešiť nevie. Skúste sa s ňou porozprávať a vyhľadať si skúseného terapeuta čínskej medicíny.

      • Erika píše:

        Dakujem za odpoved a este sa spytam, mate na mysli napr.reflexnu masaz u terapeuta cinskej mediciny alebo inu metodu masaze ci aj uzivanie nejakych vitaminov z radu cinskej mediciny?

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Dobrý deň,

          skôr ako masáž potrebuje bylinné zmesi podľa mňa má buď slabú slezinu alebo hlieny na srdci. Bez nej to posúdiť neviem.
          S pozdravom Hajnalka

  80. Michaela píše:

    Pekný deň pani Hajnalka. Rada by som sa opýtala, ako sa dá posilniť jang – oheň v obličkách, čo je u mňa zrejme dôvodom straty libida. Včera som si zapisovala, čo ste v telke radili na posilnenie jinu obličiek – čo sa týka stravy, sú to veci, ktoré bežne jedávam. Len neviem, ako tam dostať ten oheň zase 🙂 Vopred krásne ďakujem – aj za Vaše rady ľuďom v telke, tie ohľadom zdravia si poctivo zapisujem 🙂

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, neriešte to sama lebo nadbytok jangu vám môže veľmi ublížiť / jang – oheň -nadbytok môže spôsobiť mrtvicu, infarkt, úraz atď/.Samoliečenie s produktami Vám vôbec neodporúčam. Treba si zájsť na riadne vyšetrenie , a terapeut čínskej medicíny vám poradí presnú liečbu. V televízií odporúčam všeobecné liečivá, stravu, bylinky ktoré nemôžu ublížiť. Strava vám pomôže do určitej miery ale do toho treba zapojiť ešte čo to spôsobilo ako z toho von / je to istý vzorec správania/ a treba to doplniť s bylinami, ktoré nie sú širospektrálne ale cielené. Napr. obyčajná bolesť hlavy môže mať až 12 príčin a na každú bolesť je niečo iné. Také „hľadanie“ je na takú 1 1/2 a v tv nato nie je priestor.
      Podrobné informácie poskytnem vždy na osobných konzultáciách, aby som si bola istá.
      Každý človek je jedinečný a to čo platí pre jedného tak to nemusí platiť pre druhého.

      • Michaela píše:

        Ďakujem pekne za odpoveď pani Hajnalka. Dobre vedieť o tom jangu. Ja už na to asi prichádzam sama, že za tou stratou libida bude aj niečo v hlave – zanedbávanie svojej ženskosti a tak… Myslím si ale, že niečo na rozprúdenie energie by mi pomohlo, ale ak, tak na to teda oslovím nejakého odborníka na čínsku medicínu. Čo sa týka tých Vašich rád, zapisujem si práve tie všeobecné, napr. kedy cesnak áno, kedy nie, ako sa stravovať pri problémoch so žlčníkom, obličkami, atď… Viem, že každý je iný a jedinečný a že treba riešiť aj psychickú príčinu, všetko beriem s nadhľadom, ale človek nikdy nevie, kedy sa mu budú takéto dobré rady hodiť 🙂 Ďakujem. Majte sa krásne.

        • Hajnalka Szucsova píše:

          Michaela, Vy ste ma nepochopila, to že budete rozmýšlať čo zo svojou ženskosťou Vás nevyliečí. Problém sa môže prehlbiť.
          V telke hovorím všeobecne ľudom tak aby sa niečo zlepšilo ale…. Vždy si ale pýtam aj dátum aj iné veci, preto niekomu je dobré na obličky cesnak a niekomu nie, a stále sú to obličky. My sme jedinečný a čo pomôže jednému tak ublíži druhému.
          Rozprávali sa dve tetky , obidve mali reumu, jedna hovorí ja som niekde čítala že horúca voda pomáha začala som sa kúpať v horúcej vode a mne to pomohlo. Druhá robila som to isté a mne sa to zhoršilo. Pritom reumu mali obidve ale každá je konštitučne iná a preto tam musí byť aj odlišná liečba. Mojej kamarátke pri žlčníkovom záchvate pomáha štipľavé a horúce a 90% ľudí by skončilo v nemocnici ak by si pri kolike užili niečo ostré. Chápete?

  81. Margot píše:

    Dobrý deň, pani Hajnalka.
    Môj dátum narodenia je :3.11.1974
    Chcela by som Vás touto cestou poprosiť o radu. Už dlhšiu dobu ma trápi intenzívne svrbenie v ušiach, v okolí konečníka a v oblasti genitálií. Neviem, či ide o parazitarne ochorenie alebo nejakú kvasinkovu infekciu. Budem Vám veľmi vďačná za odpoveď. Prajem Vám pekný deň.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, môže byť za tým : slepé črevo, obličky alebo aj nedostatok jin pečene. Na tejto stránke odpovedám na otázky všeobecného charakteru, preto Vám odporúčam objednať sa na osobnú konzultáciu.

  82. Livia píše:

    Dobry vecer, je mozne prosim Vas ze niektore tie iste cisla nas sprevadzaju cely zivot, co to znamena je to len nahoda? Byvala som v panelaku cislo 17. ked som sa vydala cislo domu je 7 kde teraz byvam, narodila som sa v r. 77. svagor byval v dome cislo 7 a svadbu mal 7. maja. Je prosim Vas cislo 7 stastne cislo ci nie? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Lívia číslo 7 nás učí. Keď Vás to stále prenasleduje tak niekde nechcete pochopiť svoju cestu. Vaše podvedomie neustále hľadá cestu ak Vás upozorniť na niečo. 7 vládne planéta Saturn, a ten nás učí stále a dookola kým nepochopíme to jeho učenie a urobíme nápravu. Keďže to ide s vami od narodenia tak to bude niečo čo nesiete ešte z minulého života.

  83. Barbara píše:

    Dobry den pani Hajnalka, chcela by som sa Vas touto cestou opytat, ake mozu byt priciny velmi nepravidelnej menstruacie? Je to moj celozivotny problem. Datum nar: 25.06.1988 o 12:30. Dakujem, Barbara

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Barbara, za menštruačné problémy je zodpovedná pečeň. Pečeň slúži ako zásobáreň krvi, a zároveň rozhýbava qi a krv.
      U Vás sa jedná pravdepodobne o stagnáciu krvi a qi energie. Na zistenie presnej príčiny sa môžte objednať telefonicky. Nedoporučujem tzv samoliečbu. s pozdravom Hajnalka

  84. Mária píše:

    Krásny deň prajem. Chcem sa spýtať či sa dá struma ktorá zatiaľ nerobí žiadny problém odstrániť aj bez operácií? Či mi viete pani Hajnalka poradiť a či sa dá bez liekov ,pomocou čajov pulz znížiť.Ďakujem krásne Mária 1.9.65.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň pani Mária, áno odstrániť sa to dá .čisto s čajmi to nepôjde , tradičná čínska medicina však disponuje s bylinnými preparátmi ktoré rozpúšťajú zhluky. Plus strava by mala byť prispôsobená k tomu.
      S pozdravom Hajnalka

  85. Martin píše:

    Dobrý deň , volám sa Martin. Som narodený 24.2.1994. Poslednú dobu mám strašne ťažkosti v okolo srdca ľavej hrudnej časti. Bolesti sú už každý deň a neviem čo ich vyvoláva a ani čo by ich mohlo zmierniť ? Myslite že robím niečo zle ?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, nemyslím si že problém máte v srdci alebo zo srdcom. Skôr si myslím že neviete niečo stráviť. Cez fórum odpovedám na všeobecné otázky, ak máte záujem tak sa môžme pozrieť konkrétne na ten Váš problém cez osobnú konzultáciu.
      S pozdravom Hajnalka

  86. Iva píše:

    Dobry den p.Hajnalka ,

    jmenuji se Iva , narozena 3.3.1974, cas nevim , tenkrat se to nepsalo do rodneho listu a moje maminka si nepamatuje cas, rikala brzo rano, krasne svitilo slunicko , asi mezi 6-7 hodinou si mysllim ( slunce vychazi po 6h, jsem se divala do kalendare) . Zda se mi ze se uz delsi dobu nejak neposunuju duchovne dale, jako bych stala na miste. Nevite cim to je ? Velmi me zajima duchovno ale nevim kterym smerem se mam dat. Dekuji Iva

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Každý z nás sa duchovne posúva, niekto viac niekto menej. To že Vy to tak nevnímáte je to tým že viac sledujete okolie ako seba.
      Viac pozorujte seba a budete prekvapená s výsledkom. Na kompletný a podrobný rozbor sa môžte objednať ak sa Vám zdá že táto odpovedˇVám nestačí. s pozdravom Hajnalka

  87. Alica píše:

    Dobry vecer ,pani Hajnalka ,chcela by som sa Vas spytat ,preco sa mi stava ,ze uz som treti krat ,zmenila pracu ,a vzdy mam nadriadeneho ,je jedno ,ci je to zena alebo muz ,vzdy je prisny ,svoje prusery si kompenzuje na nas podriadenych ,rozhoduje o nasich vyplatach ,ktore zaokruhli svor nadol.Kde robim chybu ,zamestnania su oplne odlisne ,len ja v nich figurujem rovnako,skoro sikanovana.Dakujem za odpoved. Alica.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Alica, Máte v sebe obrovskú potlačenú agresivitu. Tieto situácie vás učia zastať samu seba a povedať si veci na rovinu. Bez emócií , bez kritiky, bez pocitu krivdy. Oni sú vaši učitelia ktorí vyťahujú vaše tiene, nespracované udalosti, veci ešte z detstva. Pre Vás je hnev veľkým učiteľom. Pracujte zo svojim hnevom. Ak potrebujete pomocnú ruku tak môžte prísť na sedenie. /
      S pozdravom HAjnalka

  88. Božena píše:

    Dobrý večer,chcem sa opýtat na častú chorobu detí -laryngitidu.Moj syn tým často trpí, prosím Vás o radu, čo robit ,aby sme tomu predchádzali,poprípade čo robiť ,ak už prepukne.Na Vaše odporúčanie sme úplne vylúčili mlieko ,jogurty, syry ..narodený 21.6.2012

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer, lepšie je predísť ako hasiť: Laryngitída má 2 príčiny. 1. slabé obličky. v tom prípade posilníť obličky: pravidelné zeleninové vývary z koreňovej zeleniny, dusené hovädzie mäso, ryža, miso pasta, varené bravčové obličky. / zakázaný je cukor v každej podobe , kravské mlieko a výrobky z nej/
      2. z nadbytočnej potlačenej agresivity: nemôže sa slobodne prejaviť , jeho dušička chce niečo iné a silou mocou chcete aby sa správal inak.
      Sledujte ho ktorá varianta na neho sedí a podľa toho sa urobte zmeny. T.j. len ho usmerňovať ale nevnucovať mu vlastné názory.

      S pozdravom Hajnalka

  89. Anna píše:

    Dobrý deň p.Hajnalka, môže dlhšie užívanie byliniek (koreň puškvorca) pri dlhšom užívaní spôsobiť problémy s menštruáciou? Menštruáciu som dostala na termín, ale najskôr len ako špinenie na 3-4 deň už bolo slabé krvácanie a trvalo to zhruba týždeň. Potom týždeň nič a po týždni opäť som dostala ale krvácanie je silné. Môže to byť od byliniek, alebo niečo iné, nakoľko nemám bolesti. Nar. 3.6.1983. Ďakujem za odpoveď

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Anička, neviem prečo pijete puškvorec, puškvorec sa dlhodobo užívať nesmie, ja osobne na gynekologické problémy odporúčam iné.
      Neviem sa k tomu vyjadriť chce to dôkladne vyšetrenie. Môže to byť aj z byliniek aj z niečo iného. Ak máte záujem tak sa môžte objednať ku mne na konzultáciu. S pozdravom Hajnalka

  90. Daniela píše:

    Dobrý den Možem sa spýtat na vnučku Ninu 18.10.2004. Na čo sa má smerovat na buduce povolanie. A dostane sa s tej puberty. Začne sa už lepšie učit. A vnuk Marek 11.5.2007 bude mat uspechy v hokeji Ďajujem za radu.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Daniela, v ponuke mám napísané že odpoviem na otázku z ktorých môže mať osoh viac ľudí. Pani Daniela Vaše otázky sú súkromného charakteru. Veľmi rada Vám pomôžem ale treba sa objednať na osobnú konzultáciu. Informácie a cenník si nájdete na mojej web stránke.s pozdravom Hajnalka

  91. Michaela píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka, rada by som sa Vás opýtala, čím môže byť spôsobená strata libida u ženy. Viem, že sa mám pýtať otázku pre prospech viacerých, myslím, že toto rieši celkom dosť žien. Ak by bolo potreba, môj dátum narodenia je 22.12.1981. Ďakujem Vám pekne 🙂

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,za stratu libida sú „zodpovedné obličky“. Treba ich posilniť, trvá to niekoľko mesiacov,, takže chce to trpezlivosť.

  92. monika píše:

    Vo veku 41 rokov,dopisujem k predoslemu mailu…

  93. monika píše:

    Mila pani Hajnalka ,som vdacna za vasu poradnu ,chcela by som sa spytat ,ci je to normalne ked zena vo veku prestane mesacne krvacat ,trva to uz piaty mesiac .Tehotna nie som ,mam velku chut na sladke ,a za tri mesiace ,som pribrala asi 5 kilov.A este sa chcem spytat ,preco sa drolia zuby ,a ako pozastavit ,aby nezostavali akoby “ priesvitne“ ,ale biele.Dakujem vasa obdivovatelka Mia.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Monika, nie je to normálny stav a neuznávam ani predčasný prechod. Vždy je za tým niečo. Dá sa to ale zistiť cez rozbor, najlepšie by bolo osobne ale ak sa to inak nedá tak aspoň cez telefón. Ak máte záujem tak sa ozvite, s pozdravom Hajnalka

  94. KP píše:

    Dobrý deň p. Hajnalka.
    Ako má človek začať žiť počúvaním seba samého. Ako načúvať vlastnému ja svojmu srdcu … svojej duši? Tým, že máme celý život niečo naučené, mozog na určité veci naprogramovany ako to zmeniť? Ako správne na to žiť v súlade s dusou? A ešte som počula že za choroby dieťaťa môže matka. Ja som napr. zdravá. A dieťa po týždni v škôlke príde s chorobou. Nadledne to chyti celá rodina. Ako to je prosím.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, počúvať seba znamená počúvať svoje srdce. Príklad : dostanem pracovnú ponuku : tak sa spýtam čo mi to prinesie, keď ma napadne myšlienka že peniaze tak je zle – to je ego, ak si myslím že budem stredobodom pozornosti je to tiež ego, ale keď zistím že budem vnútorne spokojná tak to je v poriadku. Včera som riešila s klientkou : bola u lekára a ten ju skritizoval, ona zostala ticho / lebo čo ak ju odmietne, čo keď sa nedostane k inému lekárovi/ tak to bolo tiež ego, srdce sa chce učiť , chce sa naučiť niečo nové, to čo v sebe nemá. Táto žena sa má naučiť zastať seba. Srdce sa neuráža, nehodnotí, chce sa len učiť, potrebuje zdolať skúšky aby sa mohla ďalej rozvíjať.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,to čo máme v „hlave“ je to čo už v sebe máme a nemusíme sa učiť, naučiť sa máme práve to čo v sebe nemáme.Niekto samá učiť k sebeckosti, niekto sa má naučiť dávať a pomáhať, niekto hospodáriť atď Pre každého je najťažšie to čo sa má naučiť.
      Zdravá matka – to je široký pojem, matka môže mať v sebe ľútosť a dieťa dostane alergiu, môže mať v sebe ľútosť a dieťa môže dostať astmu.
      Ak ochorie celá rodina tak je tam nezdravé jadro.môže tam byť neúprimnosť, strach atď.

  95. Eva píše:

    ďakujem p.Hajnalka za odpoveď

  96. Hajnalka Szucsova píše:

    Dobrý deň pani Evka, môže byť za tým slabá slezina alebo aj obličky, chcelo by to komplexný rozbor. Ak máte záujem tak sa môžte objednať na t. č 0911 372 382, s pozdravom Hajnalka

  97. Eva píše:

    Dobrý deň p.Hajnalka.Mám 54 r volám sa Eva nar.8.4.1963 okolo obeda alebo niečo krátko po.Som velmi chudá mám 47-49 kg,čo mám robiť aby som pribrala naspäť svoju postavu.Vraj mi ubúda svalsto ,ale nikto z lekarov to nerieši.Ďakujem za odpoveď

  98. Daniela píše:

    Dobrý večer p. Hajnalka. Prosím o radu. Ja 14.12.1958 v posledných rokoch strácam vztah medzi mnou a dcerou 31.07.1980. Neviem čo sa stalo ale naša komunikácia je skoro nulová atým padom aj s vnučatami. Neviem či máme nejaku špatnu karmu po ženskej linií, pretože to nastáva aj medzi dcerou a vnučkou. Neviem v čom to je nemožem k tomu najst žiadny kluč. Ďakujem za odpoved

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Daniela, význam slova karmy je učenie.čo sa máte naučiť? pustiť si dcéru. Tak jej chcete dobre a uchrániť ju pred pádom že jej bránite v jej raste. Puste ju na mentálnej úrovni, keď sa stretnete tak sa jej nepýtajte na osobné veci. Len ju ľúbte a nič neriešte.
      Niečo vám nedal otec a preto silou mocou to chcete dať dcére ale ona o to nestojí.
      Riadte sa heslom “ ži a nechaj žiť“
      s pozdravom Hajnalka

  99. monika píše:

    Mila p.Hajnalka je lepsie v zivote pouzivat rozum ,alebo intuiciu.Moj datum narodenia 28.2.1976 .A dost casto sa mi sniva s nebohou maminou,za ktorou mije dost smutno,a stale mi chyba jej spolocnost ,chce mi nieco naznacit? dakujem monika..

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Monika, je dobré používať srdce. Riadiť sa podľa toho čo citím a nie podľa toho čo potrebujem./ potrebujem, chcem- to je ego/
      Ak mám niekoho v srdci tak ho mám pri sebe a nie je mi smutno. Ak mi je smutno tak zas je za tým ego.
      Kedykoľvek sa môžem povedať svojmu otcovi čo mám na srdci, ak potrebujem pomoc tak ho žiadam o radu a potom už len čakám, odpoveď mi niekedy príde skôr ako keby bol pri mne. Vždy mi dobre poradí , funguje je to lepšie ako počas jeho života. Nie je mi za ním smutno lebo viem že mu je dobre a je šťastný.
      Skúste sa nato pozrieť inak.
      S láskou Hajnalka

  100. Helena píše:

    Dobry vecer, ako vela ludi aj ja sa liecim na vysoky krvny tlak, uzivam lieky ktore mi nato predpisal moj lekar, v letaciku pri liekoch pisu vedlajsie ucinky liekov ako je smutok, mozna depresia. No mavam take dni z nicoho nic ked citim smutok, ako prosim Vas odvratit neziaduce ucinky liekov na vys.tlak aby neutocili neziaduco na telo resp. psychiku? Nejakym upravenym jedalnickom ? Dakujem pekne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, nežiadúce účinky liekov sa odstrániť nedá.
      Depresie, smútok môže byť aj z iných príčin, nemusí to byť z liekov. Ak máte záujem tak môžte sa objednať na osobnú konzultáciu. Budete k tomu potrebovať dátum nar. a dátumy nar. osôb s ktorými žijete v jednej domácnosti alebo sa denne stretávate.
      s pozdravom Hajnalka

  101. Katarína píše:

    Dobrý večer pani Hajnalka , môj dátum narodenia je 25.6.1976, chcem Vás poprosiť o radu, mám dlhší čas problémy s exemom na rukách, spravia sa mi drobné podkožné vriedky, ktoré svrbia, popraskajú , spravia sa mi krvné praskliny samozrejme to bolí, v poslednom čase som alergick na viacej veci neni dobre keď robím niečo bez rukavic ani s nimi, teraz sa hocikedy vyhadzem od zápästia až hore po vnútornú stranu lakta,beriem aj kapsule na imutinu, ale akoby sa stav zhoršil, myslím si že mi asi vadia aj mliečne výrobky, neviem či to mam zo stravy alebo čo sa deje..už som niekedy zúfalá, keďže mám doma zdravotne postihnutého syna o ktorého sa starám 24 hodín, ruky potrebujem a keď ich mám boľavé …..myslím že viacerí z nás majú takéto kožné problémy.prosim o radu čomu by som sa mala vyhýbať ak je na vine strava alebo čo mám spraviť pre zlepšenie, krémy používam na prírodnej báze….najčastejšie nechtikovu masť…..ďakujem za každú radu

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer Katarína, nemáte to jednoznačné, odporúčam vám osobnú konzultáciu, to je min. na 1_2 hodiny. Inak vám pomôcť neviem. Mastičky neriešia váš problém, ložisko máte vo vnútri a preto sú mastičky neúčinné.
      s pozdravom Hajnalka

  102. Kristina píše:

    Dobry den, prosim o odpoved na moju otazku. Ak sa narodi babo klasickym porodom tak je tam urcena hodina kedy to na mamicku pride, vtedy rodi spontanne v danu hodinu. No ja som mala planovany cisarsky rez, a ten sa planuje gynekologickou tyzden dopredu pred vypocitanym dnom porodom, napr. mala som vypocitane ze mam rodit 23.1. a rodila som 14.1. na salu som mala ist o 8.h. lenze nebola volna sala pre urgentny prijem inej pacientky tak som isla na salu az o 9.h. Rozmyslala som, zmenil sa osud mojho babatka tym ze bol vybraty iny datum porodu aj cas porodu? Ako to je s tym?
    A este moje babo sa narodilo cez den, ale je nocna sova, o 21h. mi este nechce spinkat, kamaratky ktore maju deti vravia ze ich deti davno spia, som prisna matka, ale toto neviem ovplyvnit u mojho babatka, kedze sa mu nechce o 21h este spinkat. Myslela som ze to suvisi ked sa dieta narodi cez den a v noci. Ma to prosim Vas suvis u deti? Alebo je to len povahou dietata tvdohlavym Kozorozcom? Dakujem vopred za odpoved, pekny den zelam.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Kristína, dieťa si vždy vyberie ten správny čas kedy sa má narodiť. Za tie roky mám odsledované. X krát bol naplánovaný cisársky rez a dieťa sa narodilo inokedy. X krát sa snažili lekári vyvolať pôrod a bez výsledku. Dieťa presne vie kedy sa má narodiť. č spí alebo nespí je to v povahe.
      Presne podľa plánu.

  103. Silvia píše:

    Dobry den, vo vysielani aj tu v poradni spominate vyraz potlacena agresivita a ze to poskodzuje pecen. Ja sa casto hadam so svojim manzelom, nakolko je velmi dominantny a dokonca sa miesa aj do mojich domacich prac. Chcem sa spytat, ak sa hadame a vykricim sa na neho, to uz nie je potlacena agresivita, ze? ked mu poviem svoj nazor a nesuhlas s jeho nazorom a dam to von?. Hadky poskodzuju len organ pecen alebo aj ine organy?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Silvia , keď sa hádate tak dávate von už pred tým potlačenú agresivitu, preto sa naučte reagovať okamžite ak sa vám niečo nepáči. Vtedy to nepoviete hnevom a ani si to nepotlačíte. Ak sa vám manžel stará do domácich prác tak mu môžte slušne povedať že si to neprajete alebo nech si to urobí on sám. On tak isto môže mať svoj názor, a nemusí byť rovnaký ako ten váš. Neberte mu jeho názor. Riešte svoje veci a nemiešajte sa do jeho veci.
      Agresivita ničí pečeň, ak sa to robí dlhodobo tak začne útočiť na slezinu na obličky a aj na srdce.
      Tak stojí to zato?

  104. Danka píše:

    Datum narodenia 10.8.1976….15.30.Hodine…..prosím Vás,pani Hajnalka budem mať,dieťa?Velmi túžim apoň po jednom,dieťati….a velmi pekne Vám,dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Danka, vaša otázka je súkromného charakteru a preto vám odporúčam osobnú konzultáciu.
      s pozdravom Hajnalka

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Danka, vaša otázka je súkromného charakteru a chce to osobnú konzultáciu. Na osobnú konzultáciu sa môžte objednať cez telefón denne 9-19 hod.

  105. Božena píše:

    Dobry den,cele roky sa mi casto sniva o smrti…čo s tym ?…15.1.1975 o 5 rano v michalovciach…dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Božena, smrť znamená zmenu. V ktorej oblasti života ste nespokojná? prečo máte strach s tým niečo robiť?
      Zatiaľ máte upozornenie cez sny ale keď duša začne byť nespokojná môže vás upozorniť aj cez chorobu. Tak urobte s tým niečo čím skôr.

  106. Jan píše:

    Dobry vecer, ak mam starosti ci v praci ci doma tak siahnem po jednom pive, niekedy jednom pohariku, nachvilu mam pocit ze to pomoze, no jasne ze to nie je riesenie. Existuje caj ci nejaka potravina, ovocie ,zelenina, coby som mal doplnit aby som nemal chut na pivo ci poharik? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer Janko, pokiaľ si dáte jedno pivo tak je to v poriadku, pivo je horké a podporuje trávenie.
      Ak však máte neustále chuť na niečo tak to je útek od problémov. Nato neexistuje žiadna zelenina ani ovocie. Tam sa máte naučiť čeliť konfliktom.
      S pozdravom Hajnalka

  107. Nina píše:

    Dobry den pani Hajnalka, chcem sa spytat, ktory oslabeny organ moze zato ze u cloveka vznikne depresia? Teda ak neberieme do uvahy ze clovek prezil cosi tazsie v zivote a stale ho tazia smutne myslienky z minulosti. Ako jej predchadzat? Depresiu maju aj mladi aj starsi ludia a nastastie nevyskytuje sa kazdy den, len v niektore dni sa vyskytne. A to je zvlastne ze depresiu maju aj ludia, ktori nemaju starosti, nie su chudobni a v podstate maju vsetko. Co s tym? Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, je tam viac možnosti, nedá sa to povedať jednoznačne, stagnácia energie v pečeni, horúca pečeň, hlieny v pečeni, hlieny v slezine, horúci žalúdok. Chce to riadne vyšetrenie, popísali ste toho veľa, rôzne prípady a rôzne príčiny. Takže odpoveď nie je jednoznačná.

  108. Hajnalka Szucsova píše:

    Andrea, ak sa chcete zbaviť mykózy tak chce to trpezlivosť a prísnu diétu. Z jedálnička máte vylúčiť cukor / používať xylitol, eritrol/ , kysnuté pečivo, koláče, ovocie,/ okrem čučoriedok, brusníc a ostružín/ výrobky z kravského mlieka, užívať si oregánový olej_ ja mám výborné skúsenosti z FIN clubu , je trošku drahší ale oplatí sa investovať do kvality. A potom už len vydržať. Držím vám palce.

  109. Andrea píše:

    Dobry vecer, nechodim na kupaliska, ale mam aj tak problem s mykozou, objavila sa v tehotenstve a potom uz viackrat, moja gynekologicka tvrdi ze mozno je uz chronicka, parkrat predpise masticku, su obdobia kedy je to zlepsene a obdobia kedy sa to vrati, co mi prosim Vas poradite? Dakujem.

  110. Gabriela píše:

    Dobry den. Moj manzel take posledne 3 roky co si vsimam dost casto a dlho umyva ruky, v obchode nevezme kosik, akoby sa bal bacilov. Aj mna sa pyta stale ci som si umyla dostatocne dobre ruky.
    Co je podla Vas pricina?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Gabika, váš manžel sa bojí zmien, Kto sa bojí zmien bojí sa smrti. Neviem čo sa mu stalo, čoho sa tak zľakol. Niečo mu úplne oslabilo obličky. Sám si však nepomôže. Potrebuje odbornú pomoc. Nepomôžu mu však len lieky ktoré potlačia syndróm, treba nájsť príčinu.

  111. Jana píše:

    Dobry vecer prajem, ani sa neslnim a predsa sa mi kazdym rokom spravia nove znamienka, nie su velke..niektore su cervene a ine zas hnede. ako spendlikova hlavicka okruhle. male .co je pricina?
    Niekomu sa znamienka nerobia vobec. Dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Janka, vaše problémy súvisia s pečeňou, čo v sebe potláčate, prečo nežijete podľa svojich predstáv?
      Potlačená agresivita vám poškodzuje pečeň a z toho s vám tvoria znamienká. Odstrániť agresivitu, a vyživovať pečeň, pečeň miluje potraviny zelenej farby a neznáša cukor a alkohol.

  112. Martina píše:

    Dobry den Hajnalka 2-3roky mam problem s lavym prsnikom,velakrat ma svrbi.mam cervenu suchu kozu okolo bradavky…uz som z toho nestastna.Bola som s tym aj na sone minuly rok a bolo vsetko poriadku.podla nich to je len ekzem. Pouzivam bylinkove maste a .kozna mi predpisala hormonalnu masticku ale mam pocit ze nic nezabera…Datum narodenia 4.6.1980…dakujem s pozdravom martina

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Martina, zbavte sa pocitu ľútosti a krivdy.
      Z jedálnička vylúčte cukor, čokoládu, citrusy, vyprážané a grilované jedlá, cesnak.
      Jedzte polievky / aj 3x denne&/, pite mrkvovo cviklovú šťavu – 1 dcl denne / len mrkvu a cviklu nič iné do toho nepridávať/
      prsia si natierajte s lubovníkovým olejom / najlepšie na noc/
      pokiaľ by to neprešlo do 3 týždňoch tak to chce riadnú konzultáciu a ozvite sa.
      / ale myslím si že to zaberie/

  113. Lucia píše:

    Pekny den zelam. Vela zien po porode ako aj ja mame znizeze sexualne libido. Co mame papat a pit aby sme sa dostali do normalu? Aj plesen na nechte na nohe ma prosim Vas nejaku duchovnu pricinu? Ako si pomoct ak masticka a vodicka nie a nie zabrat .

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, za znížené libido môže chýbajúci jang obličiek. Dá sa to doplniť s bylinnými preparátmi

  114. Veronika píše:

    Hajnalka, mam kožny problem na hlave pod vlasmi sa mi tvori kožna psoriaza. Vždy v nejakych pravidelnych časovych intervaloch. Asi je to vnútorný problém. Ďakujem. 18.02.1989 14.10

  115. Silvia píše:

    Dobry vecer pani Hajnalka, v tehotenstve ci pri dojceni u nas zien castokrat vzniknu hemoroidy ci uz vnutorne ci vonkajsie, daju sa vyliecit podla Vas uplne ci len zmiernit priznaky? Teda pokial ide o vonkajsie hemoroidy aby sme sa vyhli operacii, kupele ci masticky nezaberaju, existuje nieco coby dokazalo stiahnut hemoroid dnu? A este jedna otazka, v tehotenstve ale aj celkovo nas zeny trapi ochlpenie napr. nad perou ci na brade, ak su vysledky hormonov v norme a aj tak ochlpenie je na tvari tak lekari nam dokazu ponuknut riesenie v podobe tabletiek antikoncepcnych.Ale..co“ prirodne“ existuje na pomoc namiesto tabletiek?. Je nejaky obklad co dokaze zmiernit rast ochlpenia? Ci pomoze dlhodobo pit nejaky cajik ci celkovoo stravou zmiernit rast ochlpenia na tvari ?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Silvia hemoroidy vzniknú z oslabenej sleziny a ešte z ohňa z nedostatku. tehotenstvo je veľmi náročné, slezina potrebuje vyprodukovať krv pre ženu aj pre maličké, a slezina sa veľmi oslabuje s nesprávnou stravou. Oheň z nedostatku vzniká ak je krv veľmi vyčerpaná a nestíha sa to doplniť. Slezina miluje všetko teplé a varené, treba vylúčiť surovú zeleninu, ovocie ,_ kompóty bez cukru sú fajn. Treba papať zeleninové polievky aj 3 x za deň, dusené mäso, ryžu, batáty, kus kus. Po kojení sa pije špeciálný čaj.
      Problém sa dá vyriešiť len to chce čas a trpezlivosť.
      Chlpky sú z vyčerpaných nadobličiek , obličiek dá sa to riešiť s čajom ale až keď prestanete kojiť. Tam treba rozlíšiť či máte viac estrogénov alebo málo progestrogénu. / rozličné čaje/

  116. Mirka píše:

    Pani Hajnalka prosím vás co to znamená že z vaší odpovědí bude mít osoh dalších 20 lidí? Každý se tady ptá na svůj problém tak tomu opravdu nerozumím. Jak má znít otázka všeobecného charakteru????????!!!! Děkuji za vysvětlení.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      pani Mirka, bola to otázka kedy treba ísť k zubárovi _ je to všeobecná otázka, odpoveď platí všeobecne pre každého, mamíčka sa tu pýtala na reflux -týka sa to každej maminy nie len konkrétnej osoby, pán sa pýtal na pruh- pruh môže mať ďalších 100 ľudí a príčina je tá istá.
      Neustále sa dožadujete niečoho načo nárok nemáte.
      Na ďalšiu správu už neodpovedám, bez čítania bude posunutá do koša,.

  117. Renáta píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka, kedy je vhodný čas na zubárske zákroky podľa lunárneho kalendára? Ďakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Renátka : vytrhnúť zub – v čase ubúdajuceho mesiaca nie v znamení Býka a Kozorožca. / alebo tranzitná luna v znamení Býka a Kozorožca/
      Plomby : v čase dorastajúceho mesiaca nie v znamení / alebo ak je Luna v znam./ Býka a Kozorožca.
      Nikdy nie počas NOV – NOv je oveľa horší ako SPLN, Nikdy nie v dňoch Býka a Kozorožca lebo sa zub nevyliečí.

  118. Miriam píše:

    Dobry den, v lete detickam v plienkach sa zvyknu spravit male vyrazky ci zapareniny. Niekedy to je zdlhave zbavit sa toho, co rychle a ucinne nato zaberie? Poradite prosim Vas nam mamickam co nato?
    Preco sa zvyknu deti narodit s refluxom? Ma to pricinu v rodicoch , suvisi to? Vdaka.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý večer pani Miriam, viete skúste si spomenúť keď máte menštruáciu týždeň aký je to nepríjemný pocit chodiť s vložkou. Detská pokožka je oveľa jemnejšia, niet nad textilnou plienkou a po nej nebývajú vyrážky. Ale mamičky o tom počuť veľmi nechcú.
      reflux udeti má viac príčin
      môže byť nedostatok krvi v pečeni / u matky počas teh./
      stagnujúca energia v pečeni / u matky/
      Vnútorný oheň z nedostatku / u matky/
      každý prípad treba prejsť individuálne.
      S pozdravom Hajnalka

  119. Juraj 11.5.1949 píše:

    Dobry den, rad by som sa spytal na duchovnu pricinu preco u mna vznikol v tak starsom veku pruh v slabinach. Pali to, asi bude nutna operacia, kedy prosim vas je vhodny cas? V akom mesiaci?
    Viem, ze spln nie je vhodny? Tiez nov? Kedy teda prosim Vas aby to malo lahky priebeh a skore zotavenie? Dakujem velmi pekne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Juraj pruh vzNikne keď slezina oslabne. Väčšinou sa to deje z nesprávnej stravy. Keď sa slezina nespevní tak sa to vznikne opakovať. Z jedálnička treba vylúčiť tvz. surovú stravu : údeniny, cukor, surovú zeleninu, ovocie a výrobky z kravského mlieka.
      Teplá varená strava vám posilní svaly a už nebude praskať brušná stena.
      Duchovné príčiny? pocit krivdy a ľútosť v minulosti, vracanie sa do minulosti. Neustále rozmýšľanie.

  120. Mirka píše:

    Milá pani Hajnalka já jsem se konkrétně ptala orientačně na zdraví na co si mám dávat pozor.Děkuji vám za vaši odpověď a přeji hezký den.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň pani Mirka, prosím Vás prečítali ste si dôkladne podmienky? V ponuke je : Odpoviem na otázky všeobecného charakteru . Je vaša otázka všeobecného charakter??????. Bude mať z toho osoh ďalších 20 ľudí?????? Vy ste si dali osobnú otázku ktorá sa týka iba vás. Nato vám môžem odpovedať v rámci osobného výkladu ale to je už spoplatnená. Ale aj to som Vám už písala v predošlej správe.

  121. Mirka píše:

    Dobrý den pani Hajnalka položila jsem zde mojí otázku ale nenašla jsem ji tu. Má ji napsat ještě jednou anebo odpovídáte jenom na některé? Moc se omlouvám že jsem tak smělá a dovolila jsem se zeptat. Přeji vám krásnou neděli.Mirka

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň pani Mirka, ponuke je odpoviem na otázky z ktorých môže mať osoh väčší počet ľudí.
      Na otázky typu: je ten partner pre mňa pravý, mám ísť na dovolenku zo susedou, mám vlohy na karty atď neodpovedám lebo to sú otázky osobného charakteru. Na takéto otázky vám veľmi rada odpoviem cez osobnú konzultáciu. Postup, podmienky aj cenník si nájdete na web stránke.
      Ďakujem za pochopenie.
      S pozdravom Hajnalka

  122. Mária píše:

    Mária 1.9.65 Opuch pravého stehna a vybočený palec na pravej nohe .Ako sa mám toho zbaviť,čo robím zle.ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Mária, vybočený palec: ploché nohy, a ešte to je spojené s maternicou a tvz. matériou. Cítite sa ocenená? podľa mňa nie. nehľadajte si ocenenie u druhých ale naučte sa oceňovať samu seba. opuchnuté stehno _ cez pravý klb- hnev na muža, ale ide vám to od detstva ešte od otca. Odpustiť a vykročiť .
      s pozdravom Hajnalka

  123. Jana píše:

    8.9.1971Jana,pani Hajnalka nedarí sa mi schudnúť mám pocit akoby moje telo zadržiavalo viac vody. Ďakujem pekne

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň Janka,
      nedarí sa vám schudnúť a ste zavodnená. Máte slabý „oheň“ v obličkách.
      Treba si ich zohriať , vyhýbajte sa surovej strave., nejedzte surovú zeleninu a obmedzte aj ovocie, resp. ovocie posýpte mletou škoricou. Raňajky by mali byť varené, môžte si dať praženicu, varene vajíčka, teplé varené kaše, obed a aj večera by mala byť varená.
      Vyhýbajte sa potravinám ktoré ochladzujú napr. zelený čaj, melón,údeniny, paradajky,
      Vhodné potraviny sú :oranžová tekvica, korňová zelenina, hovádzie a bravčové mäso, divina.
      Vhodné čaje sú : žihľava, zlatobyľ, zázvor.

  124. Zuzana píše:

    15.3.1989 Do života neustále priťahujem alkoholikov. Prečo je to tak? Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Zuzanka, máte pocit že máte smolu na chlapov? ja ten pocit ale nemám. Do svojho života priťahujete svojich učiteľov. Ste závislá na vzťahoch, nechcete byť sama a preto priťahujete „závislákov“.
      Uvedomte si svoju hodnotu, nečakajte že vám partner pomôže, spoliehajte sa sama na seba a prestanete priťahovať alkoholikov.

  125. Dominika píše:

    1.10.1999 V našej rodine sa geneticky stále objavuje rakovina. Čo mám robiť, aby som sa tomuto ochoreniu vyhla? Ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dominika, vo vašej rodine nie je geneticky daná rakovina, ale je tam iný problém. Opakujú sa rovnaké vzorce správania. Je tam vysoký stupeň agresivity na vzťahy. Očakávate že niekto / partner, dieťa/ sa bude správať podľa vašich predstáv. Ak sa tak nedeje tak vás to hnevá, zvyšuje sa vnútorná agresivita a je z toho rakovina.

      Môžte si na tom sama popracovať , alebo ak chcete môžme to „vyčistiť“ cez astrologický rozbor.
      S pozdravom Hajnalka

  126. Beáta píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka, poprosím Vás o radu ako zabrániť opatovnej tvorbe myomov na maternici a vaječníkoch.Narodila som sa 10.09.1972 00:05.Ďakujem za odpoveď

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Beata, to je skôr na osobnú konzultáciu, máte tam toho viac. Riešiť sa to dá. s pozdravom Hajnalka

      • Beáta píše:

        Ďakujem ozvem sa

        • Hajnalka Szucsova píše:

          V poriadku, uviedli ste mi 2 úplne odlišné veci ktoré sa bijú. Podľa dátumu narodenia to neviem presne zistiť. Každopádne potrebujeme prísť čo tam presne máte a ako postupovať. ste však otvorená, učenlivá a pôjde to.

  127. Renka píše:

    Pozdravujem vás p. Hajnalka skvelé fórum ste vytvorila. Som narodená 27.3.1973 o 17.00 mam asi rok problémy s platnickou na pravej strane co mi poradíte? Ďakujem za odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      dobrý deň Renka
      AAAAAAA čo nemáte spracované s otcom ? také silné že vám to “ odpaluje “ obličky. Odpustte otcovi, ale tak naozaj od srdca a potom sa mi ozvite.potrebujete ich doplniť ale pokiaľ mu neodpustíte tak to nemá význam.

  128. Margot píše:

    Dobrý deň, Hajnalka, môj dátum narodenia: 3.11.1974
    Zajra bude rok, čo mi bola vyoperovana polovica štítnej žľazy. Som na hormonálnej liečbe, no som často unavená, mám pocit akoby som bola neustále nafúknutá, zavodnená a dosť mi padajú vlasy. Pri poslednom odbere krvi mi bol zistený zvýšený cukor. Vďaka za odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Margot, štítna žľaza „hapruje“ ak je problém v pečeni, v obličkách alebo v slezine.
      U vás je problém v pečeni.potlačená nevypovedaná agresivita. margot, ste dobrá duša ale, nechávate sa využívať, potom máte očakávanie že niekedy niekto vám to vráti ale …… nedeje sa to tak. Akurát ste si spôsobili zdravotné problémy. zvýšený cukor – márne očakávate ocenenie.
      naučte sa oceňovať samu seba a od nikoho nič neočakávajte.
      Pečeň : ráno varené jedlo, kaše s kompótom, obilninová káva,
      obed “ obiloviny, biele mäso okrem kuracieho, tepele upravená zelenina,
      večera : zapekaná zelenina, ovčí syr, rizoto,
      Počas leta si obmedzte príjem mäsa.
      Z jedálnička vylúčte cesnak, klinčeky, škoricu, kravské mlieko a výrobky z nej. bielu múku.
      Ovocie veľmi nejedzte, okrem čučoriedok a brúsnic. Kúpte morušu- ideálna je tmavá ale pomáha aj biela.
      Nejedzte vyprážané a grilované jedlá.
      Do polievok si pridávajte morské riasy Nori vločky alebo dul se vločky.
      z čajov vám pomôže Jančov pečeňový čaj, púpavové listy.skorocel, kamilky.
      Ak by to bolo málo a zaberalo to pomaly tak sa môžte objednať na rozbor a môžme tam pridať bylinky
      Držím vám palce, s pozdravom Hajnalka

  129. Anna píše:

    Dobrý deň p. Hajnalka, Anna 3.6.1983 po 17 hod, chcela by som vedieť kedy sa mi naskytne nové zamestnanie a či mi niekto pomôže. Ďakujem za odpoveď.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, pani Anka veľmi rada vám odpoviem na vaše otázky avšak cez osobný výklad. V ponuke je : odpoviem na otázky obecného charakteru z ktorých bude mať osoh viac ľudí. Otázky ktoré sa týkajú len vás tak jedine cez osobný výklad.
      Ďakujem za pochopenie

  130. Anulka píše:

    Dobry den Hajnalka, Anulka 26.10.1959 chcela by som vediet ci je to nejake prekliarie alebo co lebo v poslednej dobe sa nam to nejako vsetko ruca napr. aj komunikacia medzi celou rodinou a pod..dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Anulka, rodina vás nepočúva? prečo chcete aby vás počúvali ? počúvate vlastnú dušu? Začnite robiť všetko pre seba a neriešte potreby druhých

  131. Jeny píše:

    Dobry den,,chcem sa spytat na syna ALEXA, 29.3.2013 13.12 hod,na chrbatiku sa mu urobil cerveny ohraniceny flak,mame obavu aby to nebola bolerioza,aj ked nie sme si vedomi ze bz mal kliesta.Co bz mu mohlo pomoct.Dakujem pekne.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Jeny, môže tam byť aj z prebytočného ohňa, posilňujte slezinu, a trošku schladiť pečeň.
      vylúčte z jedálnička cukor, z ovocia máte mu dať čučoriedky, maliny, brusnice, alebo kompót bez cukru, kysnuté koláče, sladkosti,
      potrebuje polievky, omáčky, dusené mäso, ryžu,
      medovkový čaj, kamilkový čaj,
      kúpte mu imunoglukán v lekárni.

  132. Rachel píše:

    Dobrý deň Hajnalka
    25.03.1986 Už dlhšiu dobu mám chuť niečo zmenit v mojom živote. Mám dlhodobý vztah, dieťa dobrú prácu. Mám pocit ze som v začarovanom kruhu. Strašne nieco chcem ale sama neviem čo..

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Rachel, ponuka bola jasná : odpoviem na otázky obecného charakteru. Vaše otázky sú osobného charakteru,veľmi ochotne vám odpoviem v rámci osobnej konzultácie. Postup a podmienky sú uvedené na mojej web stránke,
      s pozdravom Hajnalka

  133. Hajnalka Szucsova píše:

    Dobrý deň pani Katarína, ponuka znela odpoviem na otázky všeobecného charakteru z ktorých môže mať osoh väčší počet ľudí.
    Máte otázku osobného charakteru, veľmi rda vám odpoviem na vaše otázky v rámci osobnej konzultácie. Objednať si môžte pol hod alebo hod. konzultáciu. Postup a podmienky sú uvedené na web stránke.
    ďakujem za pochopenie, s pozdravom Hajnalka

  134. anulka píše:

    Anulka 26.10.com.1959 pani Hajnalka chcela by som sa spytat uz dlhsiu dobu ma boli chrbtica hlavne medzi lopatkami niekedy az tak ze nevladzem na nohy dakujem velmi pekne

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Anulka, bolesti chrbta hlavne medzi lopatkami : tesne pri chrbtici ide dráha močového mechúra, močový mechúr naznačuje hnev na partnera resp. hnev na muža, medzi lopatkami hrubé črevo 4o vás hnevá? čo neviete stráviť ? niečo u muža, akonáhle si rozpustíte svoj hnev máte po probléme.
      S pozdravom Hajnalka

  135. anulka píše:

    Pani Hajnalka pozdravujem vas chcela by som sa opytat uz dlhu dobu ma boli chrbtica teraz hlavne medzi lipatkami zelam pekny vecer

  136. Sagrotan píše:

    Sagrotan.Dobry vecer.Velmi pekne vas prosim.Mam vnukaTomaska.Je narodeny 26.12.2013 0kolo pol tretej pobede.Este nerozprava,je zahladeny,mava zachvaty zurivosti.maju podozrenie na autizmus.nema ziadne vysetrenia.rok a pol mal problemy s uskami.vo febr.ho operovali a pocuje.myslim si.ze asi je to inak.dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, v prvom rade to nemôžte riešiť vy ale MUSI to riešiť MATKA, tu malých detí treba riešiť matku, ide to z matky a pokiaľ ona nespolupracuje tak tak sa to odstrániť nedá.
      Choré dieťa – nezdravá matka, dieťa nelipne na živote a doslova zachraňuje matku častokrát na úkor seba či svoj život.

  137. Ala píše:

    Ala-15.09.1961 medzi 9.00-12.00.Chcem sa spytat p.Hajnalka-boli ma lave kolenooVraj je to osteopenia.Stale boli pri kvoknuti.Zelam vam krasny vecer a dakujem.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Ala, ľavé koleno – slabá pravá oblička. Trápi vás vzťah s mužom. /porozmýšľajte aký chlap vás vytáča/ Okrem toho že tomu chlapovi máte odpustiť posilnite si obličky. jedzte fazuľu adzuky, čierny sezam, hovädzí vývar,v lekárni si kúpte Jančov obličkový čaj.biely jemne opražený sezam výborne doplňuje vápnik.
      Ja to robím tak že 1 kg sezamu vysypem na suchú panvicu a na miernom ohni to opražim do jemno ružova. Presypem do skleného pohára, zavriem a každý deň si to pridávam do jedla. Na ryžu, na zeleninu, na zemiaky.
      Jedná dobrá rada ak mak nezmiešate s cukrom tak nie je „ťažký“ a je výborný na kosti. / ja používam xylitol alebo eritrol /

  138. Ella píše:

    Dobrý deň p. Hajnalka chcem sa spýtať na dcéru Natália 2.8.2002 ako bude napredovať v škole , ktorú si vybrala?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Pani Ella, vaše otázky sú osobného charakteru. V ponuke je pomoc pri problémoch ak z toho môže mať osoh väčší počet ľudí.
      Odporúčam vám osobnú konzultáciu. Toto je minimálne na hod. rozhovor.

  139. Zuzana píše:

    Dobrý deň,
    dátum narodenia 5.5.1987. chcem sa spýtať ohľadne lásky, som niekoľko rokov sama, resp. nezáväzných vzťahov, predtým som mala dlhoročný vzťah. chcem sa spýtať, aký je môj osud v láske, resp. či už stretnem niekoho na trvalý vzťah.
    ďakujem
    Zuzana

  140. Anka píše:

    Dobrý deň, pani Hajnalka,
    som Anna 29.1.1962, zaujímalo by ma, čo mi škodí , trebars z potravín a na čo si mám dávať pozor do budúcnosti, pre zlepšenie zdravotného stavu. Trápia ma reumatické ťažkosti, zvládnem aj pracovať?

    Ďakujem za prípadnú odpoveď. Anka

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, ak máte záujem o osobný rozbor objednajte sa prosím na konzultáciu.
      Cez fórum odpovedám na otázky z ktorých môže mať osoh väčší počet ľudí. Vaše otázky sú čisto osobného charakteru.
      ďakujem za pochopenie, s pozdravom Hajnalka

  141. Eva píše:

    Dobry den Eva 20.7.1965 Siberian sa kartickami..a duchovnom mozem sa spytat..ci mam v sebe..predpoklad..nato aby som sa mohla tomuto venovat na plno.dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      áno, ale zbavte sa pochybnosti, ak budete o sebe pochybovať tak to nepôjde. Spoliehajte sa len na seba.

      • Eva píše:

        Pani Hajnalka dakujem za preciselu odpoved Eva ,20.7.1965.Viete mi poradit ako sa zbavit..pochybnosti?co preto urobit?

        • Hajnalka Szucsova píše:

          1.áno, ale to je už na osobnú konzultáciu. vyžaduje si to minimálne 1 hodinu nášho času, môžme sa pozrieť nato odkiaľ to pramení, čo s tým môžte urobiť.

  142. Dobry den, volam sa andrea narodena19.7.1976, chcem sa opytat na dceru viktoria narodena 11.1.2015 o15.15 sekciou, ma problemy s vyprazdnovanim, ci sa to upravi, a na jej zdravotny stav, dost sa o nu bojim, dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň, u malých detí problém s vyprázdňovaním súvisí zo slepým črevom.
      1. prestaňte sa o ňu báť
      2. odporúčam vám dať si vypracovať horoskop zdravia pre deti, tam je komplet rozpis z čoho to má, vhodné potraviny, vzor. jed.lístok.
      Podmienky, postup aj vzor si nájdete na mojej web. stránka

  143. e.e. píše:

    dobrý deň môj vnuk Nicolas 12.3.2005 je disfaziak, môžete mi prosím povedať čo ho čaká, bude v poriadku? Vychovávam ho od narodenia…ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Cez fórum odpovedám na otázky všeobecného charakteru.
      Máte možnosť sa objednať na osobnú konzultáciu kde sa vám môžem venovať toľko koľko chcete.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Váš vnuk má slabé obličky, / dislekcia/ vyživiť obličky, a máte byť na neho prísnejšia. Potrebuje od vás hranice. / 15.3:/ citovo na vás vlýva a vždy mu ustupujete lebo máte pocit viny. On to doslova využíva.

  144. Mária píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka.
    Chcela by som vedieť čo ma spája s bývalým spolužiakom zo školy.12rokov sme chodili do jednej triedy.26rokov sme sa nevideli až v 2009 stretli a od vtedy si udržiavame kontakt.Niečo ma k nemu ťahá.Mária 1.9.65 a spolužiak Radoslav 19.3.65. ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Na rozbor partnerského vzťahu potrebujem čas, objednajte sa prosím na osobnú konzultáciu. Tam si to môžme rozobrať.

  145. Alenka píše:

    Dobrý deň pani Hajnalka,
    Moj problém je , že som si narušila svalový úpon v pravom ramene. Absolvovala som už dva turnusy rehabilitácii a stále to bolí, obmedzuje ma to v práci, keď niečo porobím, je to veľká bolesť. Poradíte mi prosím Vás niečo na vyliečenie? Narodená som 30.7.1960. Hovorili sme spolu cez tv ale to sme riešili iný problém. Prajem Vám pekný deň.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Alenka neudali ste váš dátum narodenia.taktiež nedopísali ste čo ste absolvovali, ktoré rameno, kde presne, kedy.
      Takže pomôcť vám neviem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Alenka, vaše problémy idú z detstva, nespracované emócie voči otcovi. Máte v sebe potlačenú agresivitu / pravé rameno/ pokiaľ zo seba všetko nevypustíte tak vám nepomôže ani ten najlepší lekár.

  146. eva píše:

    dobrý deň, moje meno je Eva 6.1.1952, veľmi by som chcela vedieť akým smerom sa bude vyvíjať môj život, či si nájdem partnera a či mi splatí dlh Zdenko 17.6.1953, ďakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,

      V ponuka znie, odpoviem na otázky z čoho môže mať osoh väčší počet ľudí, otázky osobného charakteru, kt. si vyžadujú dlhší čas treba riešiť cez osobnú konzultáciu.
      ďakujem za pochopenie, s pozdravom Hajnalka

  147. Iveta ,7.8.1965 píše:

    Dobrý den pani Hajnalka
    Veľmi by ma zaujimalo ,čo potrebujem spraviť aby som mohla zmeniť zamestnanie ,či sa mi to vôbec podarí .
    Dakujem

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Ivetka, vypnúť si hlavu, toľko sa zaoberáte s maličkosťami že veľké veci vám unikajú
      s pozdravom H

  148. monika píše:

    Datum narodenia:28.2.1976 ,chcem sa len spytat na robotu ,prestupila som z jednej do druhej datum nastupu bol 15.8.2017,ale chcem nieco ine ,hlavne financne.dakujem za odpoved.

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Monika,v dátume narodenia máte „napísané“ úlohu v tomto živote. Tou úlohou je rozhodnosť. Pokiaľ si hlave neujasníte čo presne chcete tak sa rozhodnete v hodine 12.10 a s výsledkom nebudete spokojná. Položte sama sebe otázku “ čo ma urobí šťastnou , čo potrebujem k životu?“ Nebojte sa odpoveď príde.
      Na podrobný rozbor sa môžte objednať na výklad.
      s pozdravom H

  149. Isabell píše:

    Dátum narodenie: 15.06.1991. V priebehu týždňa sa mi stal dvakrát úraz. Raz som sa pošmykla na mokrej dlážke a spadla som na chrbát. Druhýkrát som vystupovala z električky a zle som stúpila a padla som. Neviem si to vysvetliť. Čo to znamená?

    • Hajnalka Szucsova píše:

      Dobrý deň,ste veľmi vyspelá duša a vesmír Vám už nič neprepáči. máte sa učiť k väčšej sebaláske. Padáte na zadok a na kolená lebo stále myslíte na niekoho iného a nie na seba. myslíte si že konáte dobre ale vesmír vám jasne dáva najavo že cesta tadiaľto nevedie. Vylepšite si vzťah k sebe a padať už nebudete.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *